vineri , 29 mai 2020

Arhivă etichete: Dragos Patraru

Abonare RSS

Emisiunea „Starea nației” revine la TVR

foto: TVR Dragoș Pătraru și echipa lui revin, după un an, la televiziunea publică, cu emisiunea „Starea naţiei”. Noul sezon va debuta pe 4 septembrie, iar producția va fi difuzată pe TVR 1 la aceeași oră ca și până acum, 22,30, cu reluare la ora 6.00 pe același canal și după amiază, pe TVR 2. De asemenea, producția va fi ... Citeşte mai departe »

Dragoş Pătraru vine cu ediţii speciale „Starea naţiei”, la TVR

Între 22 decembrie 2015 şi 10 ianuarie 2016, Dragoş Pătraru vine cu ediţii speciale Starea naţiei, dar şi cu câteva ediţii retrospective tematice. Toate emisiunile pot fi vizionate la TVR 1, iar online, pe TVR+. Dragoş Pătraru nu intră în vacanţă. El a pregătit telespectatorilor TVR 1 câteva ediţii speciale ale emisiunii de autor Starea naţiei, care vor putea fi ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu și Cătălin Ștefănescu prezintă „Gări de poveste”, la TVR 1

Tronsoane de dezbateri, emisiuni noi, dar şi ediţii în premieră ale emisiunilor consacrate – în grila de toamnă a postului TVR 1, din 12 octombrie. TVR 1 a pregătit pentru această toamnă o grilă de programe axată pe informaţie, care să ajute telespectatorii să înţeleagă mai bine lumea în care trăim şi care să le ofere timp de calitate în ... Citeşte mai departe »

Dragoş Pătraru începe un nou sezon „Starea naţiei”, la TVR

Din 31 august, Starea naţiei revine de la ora 22.00, la TVR 1 şi TVR+. De luni până joi şi duminica Dragoş Pătraru revine la TVR 1 cu emisiunea de autor Starea naţiei, din 31 august. Emisiunea va avea săptămânal cinci ediţii, cu una în plus faţă de sezonul trecut. Telespectatorii TVR 1 se vor întâlni cu Dragoş Pătraru şi ... Citeşte mai departe »

Dragoș Pătraru: „Aveam zile când mâncam pâine umedă dată prin zahăr”

Foto: TVR Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea nației de la TVR 1, într-un interviu inedit, care-l descrie altfel decât l-ați cunoscut până acum.  Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineața? Mă trezesc. Citesc știrile și îmi dau seama că am nevoie de o cafea tare ca să mă trezesc de-a binelea. Mă rog, după ce citești știrile, îți ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus