vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Drew Barrymore

Abonare RSS

Drew Barrymore și soțul ei, Will Kopelman, divorțează

foto La o zi după apariția zvonului că ar urma să-și anunțe divorțul, Drew Barrymore și soțul ei, Will Kopelman, au confirmat că s-au despărțit și că urmează să se despartă și legal. „Din nefericire, familia noastră se separă legal, deși noi nu simțim că asta ne va face să fim mai puțin o familie”, au declarat Barrymore și soțul ... Citeşte mai departe »

Cele mai bune lucruri din 2015

Doar o scurtă trecere în agendă, să nu uit 🙂 Cel mai frumos loc în care am trăit: Bavaria Cel mai neobișnuit oraș pe care l-am vizitat: Wasserburg Cele mai bune filme pe care le-am văzut: „Black Mass”. „Bridge of Spies”. „The Departed” Cea mai bună piesă pe care am descoperit-o: „Let’s Fall in Love” – Art Garfunkel Cele mai ... Citeşte mai departe »

„Wildflower”: cum s-o cunoști mai bine pe Drew Barrymore

foto N-o cunosc personal pe Drew Barrymore, dar, citind-i cartea, am avut senzația că am stat lângă ea și i-am ascultat poveștile așa cum stau cu prietenele mele de vorbă la o cafea. „Wildflower” e o plăcere de lectură, de la prima până la ultima filă, pentru că are adevăr, naturalețe, umor și profunzime, toate împletite într-un puzzle care încheagă ... Citeşte mai departe »

A book I want to read: „Wildflower,” by Drew Barrymore

photo A very exciting new book was released on Tuesday, the 27th of October: Wildflower, by Drew Barrymore. The award-winning actress shares funny, insightful, and profound stories from her past and present told from the place of happiness she’s achieved today. Wildflower is a portrait of Drew’s life in stories as she looks back on the adventures, challenges, and incredible experiences ... Citeşte mai departe »

Sora actriței Drew Barrymore a fost găsită moartă. Prima ipoteză: sinucidere

Jessica Barrymore, sora actriței Drew Barrymore, a fost găsită moartă, marți dimineața, în mașina ei, care era parcată pe o stradă din National City, la nord de orașul San Diego. În jurul femeii au fost găsite mai multe pastile, iar prima presupunere este aceea că ea s-a sinucis. Jessica, în vârstă de 48 de ani, a fost descoperită, în mașina ... Citeşte mai departe »

„Din greșeală împreună”, un nou film cu Drew Barrymore și Adam Sandler

Cea de-a treia colaborare dintre actorii Drew Barrymore și Adam Sandler, Din greșeală împreună marchează un nou proiect care îi aduce împreună pe marile ecrane, ca urmare a succesului de care s-au bucurat în comediile romantice Mereu la prima întâlnire și Nuntă cu cântec. Din 20 iunie,  Din greșeală împreună va putea fi urmărit în premieră și pe marile ecrane ... Citeşte mai departe »

Drew Barrymore este din nou însărcinată

Drew Barrymore este din nou însărcinată, actrița și soțul ei așteptând cel de-al doilea copil. Informația, publicată pe site-ul hollywoodreporter.com, a fost confirmată de reprezentantul vedetei pentru E!News. Acesta nu a specificat însă detalii referitoare la momentul în care se va naște bebelușul actriței. Drew Barrymore este deja mama unei fetiţe, Olive, în vârstă de aproximativ un an. Citeşte mai departe »

Drew Barrymore renunță la tatuaje ca să se convertească la iudaism

Drew Barrymore se va converti la iudaism, fapt pentru care este nevoită să renunţe la tatuajele sale, pe care le va înlătura pe cale chirurgicală. Actrițaintenţionează să o crească şi pe fiica ei în credinţa iudaică. Actriţa va apela la o dureroasă intervenţie cu laser pentru a scăpa de cele şase tatuaje pe care le are pe trup, informează thesun.co.uk. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus