marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: droguri

Abonare RSS

Courtney Love recunoaște că a consumat heroină când era însărcinată

Foto: www.billboard.com Courtney Love a recunoscut că a consumat heroină când era însărcinată cu fiica ei și a lui Kurt Cobain, Frances Bean Cobain. În documentarul Kurt Cobain: Montage Of Heck, Love a spus: „Am luat o dată, și-apoi m-am oprit. Știam că (n.r. fetița) o să fie în regulă”. Lupta lui Courtney Love cu dependența de droguri este deja de ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio: „Nu am consumat niciodată droguri”

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, actorul Leonardo DiCaprio a declarat că a crescut într-un cartier violent, în Los Angeles, unde prostituția și traficul de droguri erau la ele acasă, și tocmai din acest motiv, nu a consumat niciodată droguri. Starul spune că a văzut pe viu tragediile pe care le provoacă dependența de droguri, fapt care l-a determinat ... Citeşte mai departe »

Actorul Philip Seymour Hoffman a murit, la 46 de ani

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort, duminică dimineața, în apartamentul său din New York, au declarat reprezentanți ai poliției americane pentru Wall Street Journal. Celebrul artist avea 46 de ani. Philip Seymour Hoffman a fost descoperit în baia apartamentului său din Manhattan, în jurul orei 11.15, de către scenaristul David Katz, care a sunat imediat serviciile medicale de ... Citeşte mai departe »

Susan Sarandon: Am apărut drogată la aproape toate ceremoniile de premiere

Nu e un șoc că multe celebrități consumă droguri. Este însă o surpriză atunci când o recunosc cu nonșalanță. Este și cazul actriței Susan Sarandon, care a declarat într-o emisiune TV că s-a drogat înainte de aproape toate ceremoniile de premiere la care a participat, cu excepția Oscarurilor. Prezentă la emisiunea „Watch Happens Live”, vedeta a fost rugată să numească ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Joe Cocker: „Dacă aș debuta azi în muzică, nu știu dacă aș reuși să mă afirm”

Aflat în plin turneu de promovare a noului său album, „Fire It Up”, ale cărui piese le va cânta live și în România, pe 4 august, la Sala Palatului, Joe Cocker a găsit răgaz pentru a ne răspunde la câteva întrebări. În exclusivitate pentru LaRevista.ro, marele artist își amintește de perioada cea mai grea din cariera sa, marcată de droguri ... Citeşte mai departe »

Heroina și alcoolul, cauza morții lui Cory Monteith, starul din „Glee”

Cory Monteith, cunoscut pentru rolul său din serialul „Glee”, a murit din cauza unei supradoze de heroină combinată cu alcool. Actorul, în vârstă de 31 de ani, se confrunta de mai mulți ani cu dependența de droguri. Autopsia și rezultatele analizei toxicologice arată drept cauză a morții actorului „un amestec de alcool și droguri, inclusiv heroină”, informează revista Variety. Monteith ... Citeşte mai departe »

Actorul Cory Monteith, din serialul „Glee”, găsit mort în camera sa de hotel

Actorul Cory Monteith, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort, sâmbătă, în camera sa de hotel din Vancouver, la doar câteva luni după ce părăsise un centru de dezintoxicare unde se tratase pentru dependența de droguri. Cory Monteith era cunoscut pentru rolul său din serialul „Glee”, difuzat de televiziunea FOX. Pentru moment, nu sunt cunoscute detalii despre ... Citeşte mai departe »

Tudor Sișu, eliberat din închisoare după ce a executat două treimi din pedeapsă

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, eliberarea condiţionată a lui Tudor Sişu, după executarea a două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri, decizia instanţei fiind definitivă. În 16 aprilie, Judecătoria Sectorului 4 a admis propunerea de liberare condiţionată a lui Tudor Sişu, formulată de Comisia pentru individualizarea ... Citeşte mai departe »

Chris Kelly, membru al trupei Kris Kross, a murit la 34 de ani

Rapperul Chris Kelly, membru al cunoscutei trupe Kris Kross, a murit, miercuri, la vârsta de 34 de ani. Cauza decesului a fost, probabil, o supradoză de droguri. Kelly a fost găsit fără cunoștință, în locuința sa din Atlanta. El a fost de urgență transportat la un spital, unde a murit, scrie presa internațională. O autopsie a acestuia este programată joi. ... Citeşte mai departe »

Steven Tyler: „Am cheltuit 5 – 6 milioane de dolari pe droguri”

Steven Tyler, liderul trupei Aerosmith, a declarat, într-o emisiune de televiziune, că a cheltuit între 5 și 6 milioane de dolari pe drogurile pe care le-a consumat de-a lungul timpului. Întrebat de moderatorii emisiunii „60 Minutes”, difuzată în Australia, dacă zvonurile conform cărora ar fi cheltuit 20 de milioane de dolari numai pe droguri, Steven Tyler a limpezit lucrurile în ... Citeşte mai departe »