luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Duminica in familie

Abonare RSS

Ce surprize aduce Ramona Bădescu în prima ediție a „Duminicii în familie”

Venită din Italia pentru a se alătura echipei TVR, Ramona Bădescu se pregăteşte pentru prima întâlnire cu telespectatorii Duminicii în familie. Pe 13 octombrie, de la ora 16.00, vedeta dă startul emisiunii pe care o va modera din această toamnă la TVR 1 şi care va fi un motiv în plus pentru telespectatori de a-şi petrece timpul cu cei dragi, ... Citeşte mai departe »

Ce vedem toamna asta la TVR 1: Andreea Marin, Ramona Bădescu și Liviu Mihaiu, din nou pe „sticlă”

Talk-show-uri puternice, emisiuni de divertisment cu vedete iubite de public, programe publicistice şi informative serioase şi bine documentate, filme multipremiate şi aşteptate de telespectatori – aceasta este oferta de toamnă a principalului post al Televiziunii Române. Dacă Andreea Marin, Ramona Bădescu, Smaranda Vornicu lansează noi programe de divertisment la TVR 1, Iuliana Tudor revine cu îndrăgita O dată-n viaţă, însă ... Citeşte mai departe »

Binecuvântarea Mihaelei Rădulescu: „Singura care aş vrea să prezinte emisiunea în locul meu e Ramona Bădescu”

Un format puternic, de succes şi o vedetă charismatică şi cu experienţă intră în casele telespectatorilor TVR 1, din octombrie, în fiecare duminică după-amiază. Ramona Bădescu vine din Italia pentru a se alătura echipei TVR 1 într-un proiect de amploare, care le va aduce românilor un motiv în plus de a-şi petrece timpul cu cei dragi, în cel mai plăcut ... Citeşte mai departe »

Mihaela Rădulescu, în discuții cu TVR pentru a relua „Duminica în familie”

Mihaela Rădulescu se află în negocieri cu Televiziunea Română pentru a relua emisiunea „Duminica în familie”, vedeta precizând că discuțiile nu sunt însă foarte avansate și că principalul obstacol în concretizarea acestei colaborări îl reprezintă faptul că nu poate lipsi mult timp de lângă fiul ei, Ayan, alături de care locuiește în Monaco. „Pot spune că sunt în discuții cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus