luni , 21 octombrie 2019

Arhivă etichete: ecologie

Abonare RSS

Leonardo DiCaprio produce un documentar despre gorilele din Africa de Est

Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru implicarea sa în numeroase acțiuni ecologiste, va produce un documentar despre gorilele din Africa de Est, specie aflată pe care de dispariție. Filmul va fi produs în colaborare cu platforma online Netflix și va fi lansat în luna noiembrie, în SUA. Producția „este atât jurnalism de investigație, cât și documentar”, anunță Netflix, și urmărește activitatea unei ... Citeşte mai departe »

Intrarea Violoncelului, primul spațiu dedicat reciclării creative din România

Pe 13 septembrie, echipa Reciclare Creativa.RO a lansat primul spațiu dedicat reciclării creative din România, printr-un eveniment energic și neconvențional, care a adus împreună comunitatea de pasionați din domeniul reciclării și meșteritului, precum si companii, organizații, susținătorii financiari  și voluntarii care au ajutat la constructia propriu-zisă. Proiectul Intrarea Violoncelului s-a născut din necesitatea unui spaţiu de manifestare culturală şi expresie ... Citeşte mai departe »

Peste două tone de deşeuri, colectate separat la concertul Depeche Mode

Unul dintre cele mai așteptate concerte, cel al trupei Depeche Mode, a fost nu doar legendar, ci a dat și startul eco-distracției de anul acesta. Sub semnul muzicii bune, energiei antrenante şi atmosferei incendiare, cei peste 50.000 de participanţi s-au distrat responsabil, având acces la 26 de containere de colectare separată puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus