marți , 26 ianuarie 2021

Arhivă etichete: efecte sport

Abonare RSS

Ce exerciții ar trebui să faci pentru o viață sexuală mai bună

Nu de puține ori s-a spus că sportul îmbunătățește viața sexuală, atât a femeilor, cât și a bărbaților. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Texas a demonstrat că sportul influențează enorm calitatea vieții sexuale: 35 de femei cu vârste între 18 și 35 de ani, după 20 de minute de sport, au reacționat cu 169% mai bine ... Citeşte mai departe »

O plimbare de 25 de minute, în fiecare zi, ne poate prelungi viața cu șapte ani

foto O simplă plimbare de 25 de minute pe zi ne poate prelungi viața cu șapte ani, spun cardiologii, care adaugă că orice formă de mișcare, chiar și moderată, înjumătățește riscul de infarct la persoanele de peste 50 de ani. Noul studiu, prezentat duminică la congresul Societății Europene de Cardiologie și citat de The Telegraph, sugerează că mișcarea efectuată în ... Citeşte mai departe »

Cum îţi schimbă viaţa 10 minute de mişcare pe zi

Foto: healthylivingquotes.net Aşa cum îţi găseşti voinţă pentru a munci și timp pentru plăcerile cotidiene, la fel ai putea găsi în tine ambiţia de a face măcar 10 minute de mişcare organizată zilnic. Motivaţii există suficiente, căci pentru un om sănătos nu există contraindicaţii când vine vorba de sport, ci dimpotrivă, numai efecte benefice. Îţi menţii greutatea Pentru femei, în general, ... Citeşte mai departe »

Cinci beneficii garantate pentru cei care fac sport

Foto: www.healthywomen.org Cei care fac deja sport de ceva vreme s-au convins de beneficiile lui pe propria piele, la propriu și la figurat, și vor fi și mai motivați să continue dacă vor citi acest articol. Cei care încă nu și-au găsit timp și determinare pentru a practica un anumit tip de mișcare vor putea descoperi un adevărat impuls în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus