vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Elvetia

Abonare RSS

Relaxare la St.Moritz

foto Oaspeți la soare, pe terasa unui hotel din stațiunea elvețiană St.Moritz, în 1947. Citeşte mai departe »

Studiu: care sunt țările cu cel mai scăzut și cel mai ridicat cost al vieții

Foto: newholidays-besttravel.com Unele dintre țările cu cel mai ridicat cost al traiului se regăsesc în Europa, în timp ce majoritatea statelor în care viața costă extrem de puțin se află în Asia și Africa, arată un studiu publicat recent în presa internațională. Studiul, realizat de Consumer Price Index, a analizat costul traiului în 119 țări, comparând prețurile cu cele din New ... Citeşte mai departe »

Tina Turner va renunța la cetățenia americană

Tina Turner, care locuiește de mulți ani în Elveția, fiind cetățean al aceatei țări, intenționează să renunțe la cetățenia americană. Celebra cântăreață, care s-a căsătorit vara aceasta, a început deja demersurile pentru a-și duce planul la îndeplinire, prezentându-se în luna octombrie la ambasada americană din Berna pentru a semna documentele, informează Washington Post. Tina Turner, în vârstă de 73 de ... Citeşte mai departe »

Concert aniversar cu ocazia a 100 de ani de la naşterea lui Constantin Silvestri

Luni, 18 noiembrie 2013, Ambasada României în Confederaţia Elveţiană şi Principatul Lichtenstein, în colaborare cu Academia Sighişoara, inaugurează ciclul de manifestări „Mari Muzicieni Români”, organizând cu acest prilej, un concert aniversar cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la naşterea pianistului, compozitorului şi dirijorului român Constantin Silvestri (1913 – 1969). Alexandru Gavrilovici (vioară), Marie Trottman (harpă) şi Viniciu Moroianu ... Citeşte mai departe »

Ceremonie budistă: Tina Turner se căsătorește, la 73 de ani

Tina Turner plănuiește să se căsătorească cu iubitul ei, Erwin Bach, la sfârșitul săptămânii viitoare, în cadrul unei ceremonii budiste, care va avea loc în Elveția. Cântăreața, în vârstă de 73 de ani, își dorește ca evenimentul să aibă loc chiar la reședința sa de pe malul lacului Zurich. Tina Turner se va căsători cu Erwin Bach pe 21 iulie, ... Citeşte mai departe »

„Mona Lisa” de la Louvre, doar o copie?

Faimosul portret „Mona Lisa”, expus la muzeul Louvre din Paris, ar fi doar o copie a unei versiuni anterioare, realizate tot de Leonardo da Vinci, susțin reprezentanţii unei fundaţii de artă din Elveţia. Pentru a demonstra că au dreptate, reprezentanţii fundaţiei pretind că au realizat teste cu carbon şi de pigmentare pentru tabloul numit „Isleworth Mona Lisa”, descoperit în Elveţia ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus