sâmbătă , 16 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Emagic

Abonare RSS

Preţul dolarului afectează preţurile biletelor la concerte

Foto: Roxette, în concert la București, 2011; foto: Eduard Breabăn Creşterea galopantă a dolarului în raport cu leul are efecte negative inclusiv asupra pieţei de evenimente din România, preţul biletelor pentru concerte precum Roxette sau Korn putând fi mărit în perioada următoare. Majorarea preţurilor nu va fi aplicată imediat, organizatorii oferind şansa celor interesaţi de concerte să beneficieze de preţuri ... Citeşte mai departe »

Membrii Distractis au început pregătirile pentru show-ul de la Sala Radio – VIDEO

Membrii Distractis lucrează intens pentru show-ul ce va avea loc primăvara aceasta la Sala Radio, oferind posibilitatea fanilor să vadă cum decurg pregătirile pentru prima lor reîntâlnire „în direct”! Astfel că imagini video surprinse pe durata repetiţiilor au fost difuzate în premieră în cursul zilei de ieri pe site-ul trupei, întregul clip fiind disponibil şi pe Youtube, pentru toţi cei ... Citeşte mai departe »

Concertul Mark Knopfler, aproape sold-out la categoria VIP

Cererile de bilete pentru concertul pe care Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, îl va susţine la Bucureşti în primăvara anului următor, au devenit tot mai numeroase, categoria VIP fiind deja aproape epuizată. Show-ul Mark Knopfler programat pe 25 aprilie 2013, la Sala Palatului, se anunţă a fi o experienţă cu adevărat unică, publicul având şansă de a asculta live ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus