joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: emisiune Catalin Stefanescu

Abonare RSS

Fizicianul Albert Laszlo Barabasi, invitat la „Garantat 100 %”

Albert Laszlo Barabasi, fizicianul născut în România, expert în teoria reţelelor, este primul invitat al lui Cătălin Ştefănescu în noul sezon Garantat 100%. Ediţia se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR + duminică, 2 aprilie, de la 22.00. Este unul dintre cei mai titraţi oameni de ştiinţă. Fizician maghiar-american, născut în România şi cunoscut pentru cercetarea sa în ... Citeşte mai departe »

Ediţie eveniment Garantat 100%: actorul Klaus Maria Brandauer, în dialog cu Cătălin Ştefănescu

După o ediţie specială dedicată lumii filmului, la Garantat 100% de duminică, 28 iunie, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu cel care a făcut roluri legendare în Mefisto, Never Say Never Again, Out of Africa sau Colonel Redl. De la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+     Ediţie eveniment în această duminică la Garantat 100%: Klaus Maria ... Citeşte mai departe »

Horia Colibăşanu, invitat la „Garantat 100%”

Duminică, de la ora 23.00, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu cel mai bun alpinist dintre stomatologi, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ Alpinist şi medic stomatolog, cetăţean de onoare al municipiilor Timişoara şi Slatina, primul român care a ajuns pe vârfurile K2 (8.611 m), Manaslu (8.163 m), Dhaulagiri (8.167 m) şi Annapurna (8.091 m) din Himalaya, Horia Colibăşanu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu de duminică, 9 martie, la ... Citeşte mai departe »

Josef Koudelka, o legendă a fotografiei mondiale, vine la „Garantat 100%”

Duminică, la miezul nopţii, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu Josef Koudelka, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Unul dintre cei mai mari fotografi ai lumii este, pe 10 noiembrie, invitatul lui Cătălin Ştefănescu într-o ediţie specială Garantat 100 %. Josef Koudelka, omul care a surprins imaginile crunte ale invaziei sovietice din Praga anului 1968, cel care ani de ... Citeşte mai departe »