marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: emisiune Irina Pacurariu

Abonare RSS

„Unde-i acasă?”: Irina Păcurariu, cu o serie nouă de reportaje, la TVR

Irina Păcurariu și Claudiu Ungureanu Duminică, 19 martie, la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD difuzează primul episod al seriei de reportaje „Unde-i acasă?”. Realizat de Irina Păcurariu, proiectul este o radiografie selectivă, dar onestă a diasporei româneşti. La zece ani de la integrarea în UE, nu se ştie de fapt numărul exact al românilor plecaţi. Sunt doar estimări: ... Citeşte mai departe »

Sâmbătă, la TVR: Norman Manea, în dialog cu Irina Păcurariu – VIDEO

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 21.00, la TVR Internaţional, şi duminică, 17 aprilie, de la ora 18.25, la TVR1, aflaţi povestea unuia dintre cei mai premiaţi şi traduşi scriitori români contemporani. Norman Manea, în dialog cu jurnalista Irina Păcurariu. Norman Manea este scriitorul român care, la cinci ani, era deportat în Transnistria cu toţi evreii din Bucovina, iar la ... Citeşte mai departe »

Viaţa românilor din Italia, subiect de filme

Irina Păcurariu continuă cu episodul 2 seria de reportaje Exodul mamelor, la TVR 1 şi tvrplus.ro. Sub genericul Dosar România, în 2 aprilie, de la ora 21.00. În cea de-a doua ediţie Exodul mamelor, Irina Păcurariu continuă seria dezvăluirilor senzaţionale pe care le fac „actori” ai tragediei româneşti a migraţiei. Ca şi cum ar merge pentru prima dată la o ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus