duminică , 5 iulie 2020

Arhivă etichete: emisiune Marina Constantinescu

Abonare RSS

Dorina Lazăr, directoarea Teatrului Odeon, invitată la „Nocturne”

Actriţa Dorina Lazăr, directorul Teatrului Odeon, este invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne” de luni, 28 martie. Ediţia se difuzează de la 23.30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Invitata Marinei Constantinescu la Nocturne din 28 martie este actriţa Dorina Lazăr, directorul Teatrului Odeon din Bucureşti. Luni seară, de la 23.30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, telespectatorii pot ... Citeşte mai departe »

Actorul Teodor Corban, invitat la prima ediţie „Nocturne” din noul sezon

Vineri, 16 octombrie, Marina Constantinescu deschide noul sezon Nocturne cu poveşti despre Aferim!, dar şi despre actorul care vine din lumea teatrului şi care a cunoscut faima datorită filmului. De la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+  De peste 20 de sezoane nu a abdicat nicio secundă de la reverenţa în faţa adevăratei valori. Şi au ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu revine cu un nou sezon „Nocturne”, la TVR 1

Prima ediţie, dedicată Concursului George Enescu recent încheiat, se difuzează în 10 octombrie, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Marina Constantinescu stă de vorbă cu Dana Borsan, Marin Cazacu, Dan Dediu şi Florin Croitoru, membri în cele patru jurii ale Concursului Enescu 2014. Marina Constantinescu reia, din 10 octombrie, şirul poveştilor culturale depănate în miez ... Citeşte mai departe »

„Nocturne”, cu Grigore Leșe: „Clopul meu păcurăresc îmi ţine mintea întreagă”

Din 10 martie, reîncep Nocturnele la TVR 1. Primul invitat al Marinei Constantinescu este muzicianul, muzicologul, profesorul universitar şi realizatorul tv Grigore Leşe, cel care susţine că mintea lui întreagă este ţinută de clopul lui păcurăresc. Luni seară, de la ora 24.00, discuţia cu Grigore Leşe porneşte de la apariţia cărţii sale Acum ştiu cine sunt, publicată la Humanitas şi va putea ... Citeşte mai departe »

Marcel Iureș: „Am vrut să rămân la Hollywood, să facem milioane! Dar…”

Luni, 16 decembrie, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+    Luni, 16 decembrie, în ultima ediţie din acest an a emisiunii Nocturne, de la TVR 1, TVR HD tvrplus.ro, Marina Constantinescu vă propune o întâlnire cu unul dintre cei mai mari actori de teatru şi film: Marcel Iureş. „M-am născut la Teatrul Bulandra”, spune actorul ... Citeşte mai departe »

Radu Jude: „Noi, regizorii, ne raportăm la şeful CNC ca la un duşman care trebuie învins sau fentat”

Întâlnirea cu Nocturnele  Marinei Constantinescu are loc azi, 11 noiembrie, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+    Regizorul de film şi de spoturi publicitare Radu Jude este invitatul emisiunii Nocturne de luni, 11 noiembrie. Marina Constantinescu are un interlocutor sincer, cu care vorbeşte despre film, dar şi despre literatură şi teatru luni, de la ora ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor: „Actorilor mari li se pare jenant să meargă la audiţii”

Marina Constantinescu dă start Nocturnelor de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ luni, 4 noiembrie, începând cu ora 24.00   „În America, producătorul filmului primeşte Oscarul pentru cel mai bun film. Nu regizorul”, spune Irina Margareta Nistor. „Poziţia producătorului din România n-o să fie niciodată asemănătoare cu cea a producătorului american, cel care dă linia filmului”, completează Ada Solomon. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus