duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: emisiuni TVR

Abonare RSS

Virgil Ianţu revine în televiziune

Virgil Ianțu se alătură Televiziunii Romane pentru un show 100% românesc. Din 17 aprilie a.c., prezentatorul va aduce, la TVR 2, în prime-time, un nou concurs de cultură generală despre România, un format nou, care îşi propune educarea telespectatorilor, „în acord cu misiunea publică a TVR”, spun reprezentanții postului. „Virgil Iantu aduce un plus de valoare brandului TVR. Ne lipsesc ... Citeşte mai departe »

„Unde-i acasă?”: Irina Păcurariu, cu o serie nouă de reportaje, la TVR

Irina Păcurariu și Claudiu Ungureanu Duminică, 19 martie, la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD difuzează primul episod al seriei de reportaje „Unde-i acasă?”. Realizat de Irina Păcurariu, proiectul este o radiografie selectivă, dar onestă a diasporei româneşti. La zece ani de la integrarea în UE, nu se ştie de fapt numărul exact al românilor plecaţi. Sunt doar estimări: ... Citeşte mai departe »

Sâmbătă, la TVR: Norman Manea, în dialog cu Irina Păcurariu – VIDEO

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 21.00, la TVR Internaţional, şi duminică, 17 aprilie, de la ora 18.25, la TVR1, aflaţi povestea unuia dintre cei mai premiaţi şi traduşi scriitori români contemporani. Norman Manea, în dialog cu jurnalista Irina Păcurariu. Norman Manea este scriitorul român care, la cinci ani, era deportat în Transnistria cu toţi evreii din Bucovina, iar la ... Citeşte mai departe »

Dragoş Pătraru vine cu ediţii speciale „Starea naţiei”, la TVR

Între 22 decembrie 2015 şi 10 ianuarie 2016, Dragoş Pătraru vine cu ediţii speciale Starea naţiei, dar şi cu câteva ediţii retrospective tematice. Toate emisiunile pot fi vizionate la TVR 1, iar online, pe TVR+. Dragoş Pătraru nu intră în vacanţă. El a pregătit telespectatorilor TVR 1 câteva ediţii speciale ale emisiunii de autor Starea naţiei, care vor putea fi ... Citeşte mai departe »

Povestea fascinantă a trenului regal al României

De ce Sinaia are, de fapt, trei gări? Ce îl leagă pe Yehudi Menuhin de Sinaia şi de George Enescu? Aflăm în episodul 5 al seriei Gări de poveste, de sâmbătă, 21 noiembrie, ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Cu Marina Constantinescu. Gări de poveste continuă la TVR cu povestea fascinantă a trenului regal al României şi ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu și Cătălin Ștefănescu prezintă „Gări de poveste”, la TVR 1

Tronsoane de dezbateri, emisiuni noi, dar şi ediţii în premieră ale emisiunilor consacrate – în grila de toamnă a postului TVR 1, din 12 octombrie. TVR 1 a pregătit pentru această toamnă o grilă de programe axată pe informaţie, care să ajute telespectatorii să înţeleagă mai bine lumea în care trăim şi care să le ofere timp de calitate în ... Citeşte mai departe »

Împlinirea a 164 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, omagiată la TVR

Miercuri, 15 ianuarie, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional şi TVR+ difuzează programe speciale Ca în fiecare an, de 15 ianuarie, Televiziunea Română oferă telespectatorilor momente speciale dedicate marelui poet naţional, Mihai Eminescu. Filme documentare, emisiuni de reportaje, momente poetice sau dezbateri culturale despre viaţa şi opera “Luceafărului poeziei româneşti” se regăsesc în programele de miercuri la TVR ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin: „În fiecare dimineaţă, când mă privesc în oglindă, îmi spun două vorbe: preţuieşte viaţa!”

Din 20 octombrie, ora 20.45, Andreea Marin revine la TVR într-un show cu destine fascinante, trăiri şi emoţii din plin. Oameni fără nume sonore, al căror destin a fost marcat de o provocare dificil de depăşit şi care au ştiut să se ridice şi să meargă mai departe, devenind exemple pentru cei din jur, sunt protagoniştii emisiunii Preţuieşte viaţa, pe ... Citeşte mai departe »

Ce surprize aduce Ramona Bădescu în prima ediție a „Duminicii în familie”

Venită din Italia pentru a se alătura echipei TVR, Ramona Bădescu se pregăteşte pentru prima întâlnire cu telespectatorii Duminicii în familie. Pe 13 octombrie, de la ora 16.00, vedeta dă startul emisiunii pe care o va modera din această toamnă la TVR 1 şi care va fi un motiv în plus pentru telespectatori de a-şi petrece timpul cu cei dragi, ... Citeşte mai departe »

Ce vedem toamna asta la TVR 1: Andreea Marin, Ramona Bădescu și Liviu Mihaiu, din nou pe „sticlă”

Talk-show-uri puternice, emisiuni de divertisment cu vedete iubite de public, programe publicistice şi informative serioase şi bine documentate, filme multipremiate şi aşteptate de telespectatori – aceasta este oferta de toamnă a principalului post al Televiziunii Române. Dacă Andreea Marin, Ramona Bădescu, Smaranda Vornicu lansează noi programe de divertisment la TVR 1, Iuliana Tudor revine cu îndrăgita O dată-n viaţă, însă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus