luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: emisiuni

Abonare RSS

„Teleenciclopedia”, cu generic nou şi documentare în premieră din 2018

Emisiunea cu ajutorul căreia telespectatorii răsfoiesc, de peste 52 de ani, singurul dicţionar enciclopedic pe micul ecran surprinde cu noutăţi la începutul anului 2018. Documentare realizate de profesioniştii de la reputatele companii ARTE, ORF, AMPERSAND etc. vor putea fi urmărite în premieră pe postul TVR 1, la „Teleenciclopedia”, începând cu sâmbătă, 13 ianuarie, ora 18.50. Odată cu ediţia 2.562, care ... Citeşte mai departe »

„Se zice că…” Nuami Dinescu revine la emisiunea de pe TVR 2

Nuami Dinescu revine, de azi, la emisiunea „Se zice că…”, de la TVR 2, unde a mai fost gazdă în trecut. Actrița, cu o experiență vastă în televiziune, va prezenta producția de după-amiază alături de Ioana Voicu și Florina Constantinescu, de luni până joi, de la ora 14.10. „Ne place mult de tot să ne întâlnim și să râdem, ne ... Citeşte mai departe »

Emisiunea „Starea nației” revine la TVR

foto: TVR Dragoș Pătraru și echipa lui revin, după un an, la televiziunea publică, cu emisiunea „Starea naţiei”. Noul sezon va debuta pe 4 septembrie, iar producția va fi difuzată pe TVR 1 la aceeași oră ca și până acum, 22,30, cu reluare la ora 6.00 pe același canal și după amiază, pe TVR 2. De asemenea, producția va fi ... Citeşte mai departe »

„Dalida pour toujours”: documentar despre celebra artistă, la TV5Monde

foto TV5MONDE vine în iulie cu programe noi, excelente. Simțiți aventura în emisiunile Fort Boyard și Les carnets du bourlingueur / Jurnalele aventurierului, pentru ca apoi să vă petreceți timpul căutând piese vechi, cu povești fascinante, ascunse în târgurile de vechituri în Jour de Brocante / Piața de vechituri. Luați o gură de aer proaspăt cu Oxygène, un grupaj special ... Citeşte mai departe »

Master Class Mariana Nicolesco, în patru emisiuni la TVR 2

Tradiţionalele Cursuri de Măiestrie Artistică, Master Class, oferite de soprana Mariana Nicolesco între o ediţie şi alta a Festivalului şi Concursului Internaţional de Canto Hariclea Darclée, fac obiectul a patru pasionante emisiuni de televiziune. Le vom putea urmări pe TVR 2, în fiecare sâmbătă a lunii noiembrie, începând cu orele 17.00. Primele două emisiuni sunt dedicate Bicentenarului naşterii lui Verdi ... Citeşte mai departe »

Liana Stanciu: „Cea mai mare dezamăgire a mea este că nu stau suficient cu cei pe care îi iubesc”

Liana Stanciu, vedeta de la TVR 2 și vocea familiară de la Magic FM, ne-a răspuns la câteva întrebări, în cadrul unui interviu-portret inedit și captivant. Emisiunile mele preferate sunt… serialele, în general Dr. House, Grey’s Anatomy, The Mentalist, Lie to me… Ziarele şi revistele pe care le citesc mereu sunt… cam pe toate le citesc, intră în fișa postului ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus