duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Emma Stone

Abonare RSS

Gafă de proporții la Oscar: cel mai bun film a fost anunțat greșit – VIDEO

foto Momente penibile se întâmplă chiar și la cea mai prestigioasă ceremonie de acordare a premiilor în actorie. Cel mai bun film al anului a fost anunțat greșit, aseară, la Dolby Theater din Los Angeles, la cea de-a 89-a ediție a galei premiilor Oscar. Actorii Faye Dunaway și Warren Beatty au urcat pe scenă să înmâneze trofeul și au dezvăluit ... Citeşte mai departe »

,,În lipsa raţiunii”, cel mai nou film al lui Woody Allen, are premiera la final de august

Scris şi regizat de Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” va avea premiera în cinematografele din România în 28 august, când va prezenta pe marile ecrane povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli, care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial. De-a lungul carierei sale, Woody Allen a manifestat o fascinaţie faţă de filozofie. El ... Citeşte mai departe »

,,Magie în lumina lunii”, o nouă comedie romantică marca Woody Allen

Cu dialoguri savuroase şi o distribuţie excepţională, Magie în lumina lunii este o nouă comedie romantică regizată de legendarul Woody Allen, care din 14 noiembrie îi aduce împreună pe marile ecrane pe Colin Firth şi Emma Stone. În decorul fabulos oferit de opulenta rivieră franceză a anilor `20, Magie în lumina lunii este o comedie romantică semnată de Woody Allen, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus