sâmbătă , 19 septembrie 2020

Arhivă etichete: Emma Zeicescu

Abonare RSS

Emma Zeicescu: E dificil să ajungi bogat din jurnalism

foto: TVR O vedeți de 16 ani la televizor, iar de anul trecut, o puteți urmări la TVR 1, în emisiunea „Perfect Imperfect”. Azi, am invitat-o la un interviu în care să vorbim despre lucruri frivole și lucruri importante, într-un portret mai fidel, probabil, decât cel pe care i-l cunoaștem de pe „sticlă”. Emma Zeicescu, pentru voi. Care sunt primele ... Citeşte mai departe »

Emma Zeicescu va avea o emisiune la TVR

Cunoscuta prezentatoare de televiziune Emma Zeicescu se alătură echipei de jurnalişti ai TVR, din luna octombrie. Ea va modera o dezbatere în care vor fi promovaţi oamenii şi subiectele zilei. În fiecare seară de luni până vineri, de la ora 18.30, Emma Zeicescu va prezenta cele mai importante subiecte ale zilei, explicate pe înţelesul tuturor. „Mă onorează colaborarea cu Televiziunea Română ... Citeşte mai departe »

Cosmin Stan părăsește postul Realitatea TV

Jurnalistul Cosmin Stan a decis să părăsească postul Realitatea TV, fără să dezvăluie care este televiziunea la care va activa în continuare. „Voi decide zilele următoare ce voi face mai departe”, a declarat Cosmin Stan pentru paginademedia.ro. „Este o decizie personală. Plec cu regretul că trebuie să rup cuplul cu Emma Zeicescu, după părerea mea cel mai bun cuplu de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus