sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: epilare definitiva

Abonare RSS

Cinci lucruri pe care mor de curiozitate să le încerc

foto: Eva Longoria, care sigur a făcut mai multe masaje cu pietre la viața ei, face masaj facial săptămânal, a trecut pe la epilare definitivă, are și periuță de dinți electrică și cele mai frumoase șuvițe! O declar o nemernică. 😛 Unele costă cam mult, altele sunt foarte la îndemână, și toate sunt cât se poate de frivole, că doar de-aia ... Citeşte mai departe »

Ce am aflat despre epilarea definitivă cu IPL

foto Nu știu ce m-ar putea determina să-mi fac vreodată o operație estetică, pentru că mă înspăimântă ideea că cineva mă taie cu bisturiul în timp ce eu dorm. Dar, mărturisesc, de la unele metode neinvazive de înfrumusețare nu m-aș da deloc înapoi. Și dacă e una la care chiar plănuiesc să apelez, în viitorul cât mai apropiat, aceea e ... Citeşte mai departe »

O investiţie pe termen lung: tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă

De ce să vă mai chinuiţi cu firele de păr răzvrătite, când puteţi să vă bucuraţi de o piele bronzată şi netedă mereu? E drept, aveți nevoie de răbdare și de un buget pe măsură, dar mai ales, trebuie să aveți grijă atunci când alegeți salonul unde va fi efectuat tratamentul, deoarece aparatura de proastă calitate şi personalul necalificat înseamnă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus