vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: Eurovision 2014

Abonare RSS

Austria, câștigătoarea Eurovision 2014. România, pe locul 12

Paula Seling și Ovi, reprezentanții României la ediția 2014 a concursului Eurovision, s-au clasat pe locul al 12-lea în clasamentul final, cu piesa „Miracle”. Conchita Wurst, din Austria, a câștigat competiția muzicală, cu melodia „Rise Like A Phoenix”, obținând 290 de puncte. Astfel, ediția de anul viitor a concursului va avea loc în Austria. Pe următoarele două locuri în clasament ... Citeşte mai departe »

Paula Seling & OVI cântă pentru România, în a doua semifinală Eurovision

Cei doi artişti au fost notaţi aseară la cea de-a doua repetiţie cu costume de juriul de specialitate. Pe 8 mai, ora 22.00, urmăriţi la TVR 1, TVR HD, TVR+, TVR Internaţional evoluţia Paulei Seling şi a lui Ovi pe scena Eurovision! Deşi spectacolul live al celei de-a doua semifinale Eurovision are loc în această seară, cei 15 concurenţi au ... Citeşte mai departe »

A început aventura Eurovision 2014 şi pentru România: Paula și Ovi sunt la Copenhaga

De astăzi, 30 aprilie, începe competiţia în linie dreaptă şi pentru echipa României aflată la Copenhaga. Artiştii iau azi primul contact cu scena de la B&W Hallerne din Copenhaga, unde susţin prima repetiţie, înregistrarea, alături de ceilalţi concurenţi, a piesei „Join Us” – sloganul Eurovision 2014, o scurtă întâlnire cu presa internaţională, iar mai târziu o vizită la Ambasada României ... Citeşte mai departe »

Paula și Ovi ne reprezintă din nou la Eurovision

Paula şi Ovi au câştigat finala Eurovision România 2014, după ce au obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului, în spectacolul transmis sâmbătă, 1 martie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, precum şi pe www.eurovision.tv. Piesa lor, Miracle, a primit 10 puncte de la public şi cele ... Citeşte mai departe »

Dan Helciug, Paula & Ovi și Silvia Dumitrescu, printre artiștii care își încearcă norocul la Eurovision

Dan Helciug, Ştefan Stan, Paula şi Ovi, Silvia Dumitrescu, Bere Gratis, Mirela Vaida sau Naomi se numără printre artiștii care își încearcă norocul la selecția națională Eurovision 2014. 159 de piese au fost înscrise în cursa pentru desemnarea reprezentantului României la concursul Eurovision 2014, cu 11 mai multe decât la selecţia de anul trecut. Dintre acestea, 150 au fost validate ... Citeşte mai departe »

România participă în partea a doua a Semifinalei 2 la Eurovision 2014

Luni, 20 ianuarie, la ora 15.00 (ora României), la Copenhaga, oraşul care va găzdui Eurovision Song Contest din acest an, a avut loc tragerea la sorţi pentru împărţirea ţărilor participante în cele două semifinale ale competiţiei. Piesa care va reprezenta România la Eurovision 2014 va fi ascultată în partea a doua a Semifinalei 2 a concursului, la fel ca şi ... Citeşte mai departe »

TVR: România participă la Eurovision 2014

TVR confirmă participarea ţării noastre la Concursul Cântecului European – Eurovision şi în 2014, considerând că „România şi românii merită eforturile financiare necesare pentru a participa la acest eveniment important”. Decizia participării la Eurovision a fost comunicată EBU, organizatorul concursului. Etapele desfăşurării selecţiei naţionale Eurovision 2014 sunt următoarele: 15.01 – 14.02: înscrieri (depunerea sau trimiterea pieselor şi a documentelor prevăzute ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus