duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Eurovision 2016

Abonare RSS

România, exclusă din competiția Eurovision, pentru datorii vechi din 2007

foto Televiziunea Română a fost exclusă dintre membrii European Broadcasting Union (EBU), din cauza datoriilor acumulate încă din 2007, a anunțat astăzi EBU, organizatorul competiției Eurovision, pe site-ul oficial. Drept urmare, reprezentantul României la ediția de anul acesta nu va mai fi lăsat să participe la concursul muzical. Datoriile aculumate de TVR sunt în valoare de 16 milioane de franci ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Anton a câştigat Eurovision România 2016

Publicul l-a trimis în finala de la Stockholm. Cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, Ovidiu Anton este câştigătorul Eurovision România 2016. Este pentru a cincea oară la Eurovision şi această încercare a fost cu noroc. Ovidiu Anton a câştigat finala Eurovision România, după ce a cucerit publicul cu Moment of Silence, o melodie pe care a compus-o în ... Citeşte mai departe »

Eurovision 2016: cine va prezenta Selecția Națională

foto Cornel Ilie (Vunk) şi Ioana Voicu vor fi gazdele semifinalei şi finalei naţionale Eurovision 2016, care se vor desfăşura pe 4 şi 6 martie, la Sala Sala Sporturilor din municipiul Baia Mare.  Alături de ei, Jo, care a reprezentat România la Eurovision Jurnior 2009 la Kiev, va însoţi concurenţii în Camera verde, de unde va trasmite emoţiile artiştilor şi ... Citeşte mai departe »

Peste 90 de artişti vor să reprezinte România la Eurovision 2016

foto Ediţia din acest an a Selecţiei Naţionale Eurovision România a atras peste 90 de piese în cursa pentru un loc pe scena de la Baia Mare. Astăzi, 8 februarie, organizatorii Selecţiei Naţionale Eurovision 2016 au avut o zi plină. Conform calendarului competiţional, la sediul TVR au fost verificate şi numărate dosarele de înscriere pentru concurs, peste 90 de piese ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus