marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Eurovision Romania

Abonare RSS

Ovidiu Anton a câştigat Eurovision România 2016

Publicul l-a trimis în finala de la Stockholm. Cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, Ovidiu Anton este câştigătorul Eurovision România 2016. Este pentru a cincea oară la Eurovision şi această încercare a fost cu noroc. Ovidiu Anton a câştigat finala Eurovision România, după ce a cucerit publicul cu Moment of Silence, o melodie pe care a compus-o în ... Citeşte mai departe »

Voltaj a câştigat Eurovision România

După ce au primit 12 puncte din partea juriului şi 12 de la public, Călin Goia şi colegii săi o iau „De la capăt” la Viena. Voltaj a câştigat finala Eurovision România, după ce au obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului, în spectacolul transmis duminică, 8 martie, în direct la TVR 1, TVR ... Citeşte mai departe »

Paula Seling & OVI cântă pentru România, în a doua semifinală Eurovision

Cei doi artişti au fost notaţi aseară la cea de-a doua repetiţie cu costume de juriul de specialitate. Pe 8 mai, ora 22.00, urmăriţi la TVR 1, TVR HD, TVR+, TVR Internaţional evoluţia Paulei Seling şi a lui Ovi pe scena Eurovision! Deşi spectacolul live al celei de-a doua semifinale Eurovision are loc în această seară, cei 15 concurenţi au ... Citeşte mai departe »

Eurovision 2013: lista celor 12 finalişti

Narcis Iustin Ianău, Elena Cârstea Muttart, Ovidiu Anton, Cristian Prăjescu, Al Mike feat. Renee Santana şi Andrei Leonte sunt ceilalţi şase calificaţi în finala naţională a concursului Eurovision 2013, care se va desfăşura la TVR pe 9 martie. Ei completează astfel lista primilor şase calificaţi – Casa Presei, FreeStay, Luminiţa Anghel, Cezar, Electric Fence şi Tudor Turcu, ale căror piese ... Citeşte mai departe »

S-au ales primii şase finalişti la Eurovision 2013. Robert Turcescu și trupa lui vor intra primii în concurs

Sâmbătă, 23 februarie, TVR a transmis prima semifinală a selecţiei naţionale Eurovision 2013. Casa Presei, FreeStay, Luminiţa Anghel, Cezar, Electric Fence şi Tudor Turcu sunt primii şase calificaţi în finala naţională a concursului Eurovision 2013, care se va desfăşura la TVR pe 9 martie. Piesele interpretate de ei au primit cele mai multe voturi din partea publicului şi punctajele cele ... Citeşte mai departe »

Weekend cu Eurovision la TVR

Fanii Eurovision, artiştii şi compozitorii înscrişi în selecţia naţională vor trăi, în acest sfârşit de săptămână, emoţiile semifinalelor competiţiei. Sâmbătă şi duminică (23 şi 24 februarie), de la ora 21.00, TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi www.tvrplus.ro vor transmite live cele două semifinale, iar eurovision.tvr.ro va ilustra culisele evenimentului şi tot ce se va întâmpla în Camera Verde. În ... Citeşte mai departe »

Telespectatorii Eurovision pot alege ce imagini să urmarească în timpul show-ului

După succesul transmisiunilor online ale show-urilor din cadrul Selecţiei naţionale Eurovision din 2012, TVR oferă anul acesta vizitatorilor site-ului oficial Eurovision România, în premieră,  posibilitatea de a alege ce imagini vor să urmărească în timpul show-ului. Pe lângă spectacolul televizat, pe eurovision.tvr.ro vor putea fi urmărite cinci camere care transmit live din culise, Camera Verde şi din Studioul 3 al ... Citeşte mai departe »

S-a stabilit ordinea în care vor intra în semifinale artiștii de la Eurovision

Astăzi, 15 februarie, la ora 12.00, a avut loc întâlnirea organizatorilor selecţiei naţionale Eurovision 2013 cu interpreţii şi compozitorii calificaţi în semifinale. Întrunirea a avut ca scop anunţarea programului pentru zilele care urmează şi stabilirea detaliilor tehnice pentru repetiţii, dar şi tragerea la sorţi a ordinii intrării celor 32 de piese în concurs, în 23 şi 24 februarie. Iată care ... Citeşte mai departe »