sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Eva Longoria

Abonare RSS

Noua față a celebrității: cum arată Eva Longoria fără machiaj

foto Eva Longoria e frumoasă oricum, s-a prins toată lumea, dar actrița o demonstrează încă o dată, printr-o fotografie în care apare complet nemachiată. Vedeta din „Desperate Housewives” se înscrie astfel în rândul celebrităților – tot mai multe la număr – care fac publice poze personale, (aparent) needitate, în care apar fără artificii cosmetice. Longoria a postat recent fotografia pe ... Citeşte mai departe »

Emisiunea actriței Eva Longoria a fost scoasă din grilă, după doar două ediții

Oricât de strălucitoare și lipsită de griji ar putea părea viața vedetelor de la Hollywood, în realitate, starurile nu sunt ocolite de eșec. Cu toate că actrița și-a investit întreg capitalul de imagine în noul său proiect, emisiunea matrimonială prezentată de Eva Longoria a fost scoasă din grila postului NBC, după numai două ediții, din cauza audienței extrem de slabe. ... Citeşte mai departe »

Cum se pregătesc pentru o scenă de dragoste Halle Berry, Eva Longoria sau Sarah Jessica Parker

Toate actrițele pe care le vedem pupându-se sau iubindu-se cu partenerii lor din filme par că trăiesc cel mai firesc moment din viața lor. Sunt proaspete și arată ravisant, chiar și când se trezesc dimineața, deci nu au nevoie de fard sau pastă de dinți înainte de se a dărui norocosului de pe perna cealaltă. Sunt naturale, de parcă străinul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus