vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: evaziune fiscala

Abonare RSS

Lauryn Hill, la închisoare pentru evaziune fiscală

Fosta solistă a trupei Fugees, Lauryn Hill, a fost închisă, luni, într-un penitenciar din Danbury, unde ispășește o pedeapsă de trei luni de închisoare. Cântăreața de hip-hop a fost condamnată pentru neplata unor datorii de aproximativ 1 milion de dolari către fiscul american. Anul trecut, artista a recunoscut că este vinovată de faptul că nu și-a achitat taxele datorate fiscului ... Citeşte mai departe »

Evaziune cu ghinion: Domenico Dolce și Stefano Gabbana, condamnați la plata unei amenzi uriașe

Domenico Dolce și Stefano Gabbana, designerii din spatele casei de modă care le poartă numele, au fost condamnați la plata unei amenzi de 343 de milioane de euro, pentru evaziune fiscală. Cu toate astea, avocații celor doi au dreptul la recurs, iar dacă vor câștiga în instanță, pedeapsa ar putea fi suspendată, scrie presa italiană. Procesul a avut loc recent, ... Citeşte mai departe »

Locuința cântărețului Randi, percheziționată într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii din Ilfov au percheziționat, astăzi, locuința cântărețului Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut sub numele de Randi, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost estimat la 100.000 de euro. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de mediafax.ro, Randi și fratele lui dețin o firmă prin intermediul căreia au organizat mai multe evenimente, dar nu au trecut onorariile în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus