marți , 11 mai 2021

Arhivă etichete: eveniment

Abonare RSS

,,Oedipe”, de George Enescu: spectacol impresionant pe scena Operei Naționale București

,,Oedipe”, unica operă semnată George Enescu, a fost prezentată vineri, 20 noiembrie, într-o nouă montare la Opera Națională București. Pus în scenă de regizoarea Valentina Carrasco împreună cu o echipă de creație internațională, noul ,,Oedipe” a impresionat în egală măsură spectatorii, dar și pe numeroșii manageri de teatre lirice aflați la București cu ocazia conferinței de toamnă a rețelei Opera ... Citeşte mai departe »

Direcția 5, în concert la Hard Rock Café, pe 24 septembrie

Joi, 24 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să petreci o seară alături de Direcția 5. Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Iţi mulţumesc”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în ... Citeşte mai departe »

Trupa Vama, în concert la Hard Rock Café, pe 16 septembrie

Miercuri, 16 septembrie, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să trăieşti o nouă experienţă alături de trupa Vama. În fața scenei nu vor fi amplasate mese, deci dansul este garantat! Toamna a venit cu o „Epidemie de iubire” sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, „Perfect fără tine”? Miercuri, ... Citeşte mai departe »

Charles Aznavour va cânta pentru prima dată în România

foto Cântărețul Charles Aznavour, supranumit „Sinatra francez”, va cânta pentru prima dată la București, pe 20 februarie 2016, la complexul Romexpo. Artistul spune că este nu doar prima, ci și ultima oară când va concerta în țara noastră, spectacolul făcând parte din turneul său de retragere. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști francezi, Charles Aznavour a compus peste 1.000 de ... Citeşte mai departe »

Simfonia a VIII-a de Mahler – o „superproducţie” muzicală, la Festivalul Enescu 2015

Alături de cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, Orchestrele și Corurile Radio România sunt din nou invitate să evolueze în cel mai important eveniment cultural internaţional organizat în România: Festivalul „George Enescu”. În cadrul celei de-a XXII-a ediţii – derulate între 30 august şi 20 septembrie 2015 – vor evolua pe scenele festivalului aproximativ 2.500 de artişti străini şi ... Citeşte mai departe »

Delia, Iris cu Cristi Minculescu și Partizan cu Timpuri Noi cântă la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe si BestMusic Live Concerts dau startul sezonului de toamnă cu trei concerte: Delia, Iris alături de Cristi Minculescu și Partizan cu Timpuri Noi, dupa 20 de ani, din nou împreună pe scenă. Iris revine, în formula sa de aur, pe 2 septembrie, la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol ... Citeşte mai departe »

Spectacol Narcotango, la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Celebra trupă argentiniană Narcotango aduce pătimaşul tango la București! Pe 6 septembrie, cei patru muzicieni, nominalizaţi de mai multe ori la premiile Latin Grammy și câștigători ai premiului Gardel, vor susţine un spectacol la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Muzica şi dansul vor avea o legatură mai strânsă, reușind să îmbine senzualitatea tangoului argentinian cu unicitatea dansului contemporan, ... Citeşte mai departe »

AG Weinberger își sărbătorește ziua pe scenă, la Green Hours Jazz – Café

Duminică, 30 august, de la ora 20:00, AG Weinberger, Mr. Blues al României, îşi  va sărbători cea de-a 50-a aniversare pe scenă, la Green Hours Jazz – Café. Artistul de blues AG Weinberger se năştea în ziua de 30 august, 1965, la Oradea. 11 ani mai târziu ştia deja că va deveni chitarist şi visa să cucerească lumea. Eforturile sale de ... Citeşte mai departe »

Opera Naţională Bucureşti dezvăluie surprizele noii stagiuni, la ,,Promenada Operei”

Foto: Cristian Lăzărescu Sâmbătă, 29 august, de la ora 20.30, Opera Naţională Bucureşti dezvăluie iubitorilor teatrului liric o parte din surprizele stagiunii 2015-2016, premiere şi evenimente speciale, în cadrul spectacolului în aer liber cu acces gratuit „Promenada Operei”. Conceptul ediţiei de anul acesta este intitulat Open Air Opera Classica, marcă a unei stagiuni aflate sub semnul unora dintre cele mai aplaudate ... Citeşte mai departe »

Festivalul „George Enescu”: Concert de la miezul nopții cu Madrigal

Duminică, 30 august, de la 22:30, pe scena mare a Ateneului Român, Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin va deschide seria Concertelor de la miezul nopții din cadrul celei de-a XXII-a ediții a Festivalului Internațional “George Enescu”. Celebrul ansamblu este prezent pe scena celui mai mare festival românesc de muzică clasică încă de la ediția din 1967. Ansamblul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus