marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: exercitii sport

Abonare RSS

Ce exerciții ar trebui să faci pentru o viață sexuală mai bună

Nu de puține ori s-a spus că sportul îmbunătățește viața sexuală, atât a femeilor, cât și a bărbaților. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Texas a demonstrat că sportul influențează enorm calitatea vieții sexuale: 35 de femei cu vârste între 18 și 35 de ani, după 20 de minute de sport, au reacționat cu 169% mai bine ... Citeşte mai departe »

Frank Medrano, omul care a făcut din corpul lui o operă de artă

Dacă vă plângeți de epuizare după ce ieșiți de la sală, și dacă aveți impresia că antrenamentul pe care-l practicați este deseori un chin, mai gândiți-vă o dată! Frank Medrano, un om care a făcut din corpul său o adevărată operă de artă în mișcare, reprezintă o inspirație pentru oricine își dorește să atingă „Nirvana” în sport.   Corpul uman ... Citeşte mai departe »

Cele mai bune exerciții pentru un posterior grozav – VIDEO

Ce înseamnă grozav? Feminin, rotund, ferm, sexy – genul de posterior care întoarce priviri pe stradă. Asta promit exercițiile din înregistrarea de mai jos, pe care le-am testat ca să le verificăm eficacitatea: garantată! Pentru rezultate rapide, de cel puțin trei ori pe săptămână, repetați fiecare exercițiu de câte trei ori, în serii de câte 15. Un alt truc care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus