vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: exercitii yoga

Abonare RSS

Ce exerciții să faci ca să treci mai ușor peste alergiile de vară

foto Primăvara şi toamna sunt cele mai cunoscute anotimpuri pentru apariţia alergiilor, însă nici vara nu suntem scutiţi de ele, nasul înfundat şi excesul de mucus la nivelul gâtului şi nasului fiind cele mai frecvente simptome. Poluarea, stresul, dar şi dieta deficitară pun presiune asupra sistemului imunitar, nervos şi respirator, care pot uşor ceda pe un fond precar de sănătate, ... Citeşte mai departe »

Cum te poate ajuta yoga atunci când nu poți să dormi

foto Dacă te prinde ora 3.00 noaptea, iar tu încă mai numeri oiţe, cele opt ore de somn neîntrerupte fiind doar o poveste frumoasă pentru tine, atunci yoga te-ar putea ajuta. Odihna insuficientă, după cum avertizează cercetătorii de la Harvard, afectează gândirea, starea de spirit şi abilitatea de a reţine informaţii şi poate creşte riscul pentru diferite accidente. Pe termen ... Citeşte mai departe »

Yoga Sculpt: exerciții pentru tonifierea generală a corpului – VIDEO

foto Un antrenament excelent, dacă vreți să faceți un pic de mișcare, să umblați puțin la mușchii interni, la echilibru, postură, forță și încredere! c Citeşte mai departe »

Cum să ameliorezi durerile de spate, după o zi de stat la birou

Foto: skyechiropractic.net Peste jumătate din români folosesc internetul, iar majoritatea celor care lucrează la birou petrec șapte-opt ore pe zi la calculator, conform unui studiu publicat în 2014. Indiferent de motivele pentru care stau mult pe scaun, mii de oameni vizitează anual spitalul din cauza durerilor de spate. Ceea ce puţini ştiu este că majoritatea acestor dureri au legătură cu ... Citeşte mai departe »

Două minute de mișcare pentru o stare mai bună – VIDEO

Sunt exerciții pe care orice persoană sănătoasă le poate face, indiferent de condiția fizică. Fac parte dintr-un program de încălzire, care în doar două minute activează toți mușchii, însă pot fi practicate și ca un antrenament obișnuit, repetându-le de atâtea ori cât vă simțiți confortabil. Citeşte mai departe »

Yoga, calea spre tine însuți – VIDEO

Am vorbit despre yoga de nemumărate ori, pentru că suntem din ce în ce mai convinși de beneficiile extraordinare ale acestei practici spirituale. V-am împărtășit câteva trucuri pentru începători (doar nu credeați că noi suntem chiar avansați?), am discutat cu Mandy Ingber (care o antrenează pe Jennifer Aniston), v-am povestit despre cele cinci ritualuri tibetane (le-ați încercat?) și probabil că ... Citeşte mai departe »

Cele cinci ritualuri tibetane, fântâna tinereții și a fericirii – VIDEO

Sunt exerciții simple, pe care le poate practica oricine își găsește 15 minute pe zi de investit în propria bunăstare fizică și spirituală. Cele cinci ritualuri tibetane activează toate chakrele organismului și echilibrează corpul fizic, cel emoţional, mental şi spiritual, aducându-ne mai aproape de centrul propriei noastre ființe. Exercițiile ne conferă vitalitate și sunt recunoscute pentru forța lor regeneratoare, fiind ... Citeşte mai departe »