sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Expo Ideal Mariaj

Abonare RSS

Foto: cum arată rochia ecologică de mireasă

Rochia de mireasă din materiale neconvenționale, realizată de o echipă de studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design din Iași, este cea mai admirată piesă expusă în cadrul târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care are loc, în acest weekend, în capitala Moldovei. Organizatorii târgului care se desfășoară la Sala Polivalentă, și-au dorit să surprindă publicul ieșean printr-o serie ... Citeşte mai departe »

Festivo Band cântă la Expo Ideal Mariaj Iași

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au pregătit numeroase surprize pentru vizitatorii ultimului mare târg de nunți al sezonului, care are loc, weekendul acesta, la Iași. Una dintre ele este recitalul trupei Festivo Band, ai cărei artiști vor cânta, sâmbătă și duminică, la Sala Polivalentă. În ciuda vremii mohorâte care a cuprins toată țara, ieșenii sunt niște răsfățați în acest weekend. La ... Citeşte mai departe »

Rochia cu 7.000 de perle, atracția specială a târgului Expo Ideal Mariaj Iași

Vizitatorii târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care va avea loc în acest weekend în premieră la Iași, la Sala Polivalentă, vor avea prilejul să admire una dintre cele mai spectaculoase creații născute vreodată în moda autohtonă: rochia Marithe, împodobită cu 7.000 de perle naturale, pe care actrița Cătălina Grama, alias Jojo, a purtat-o pentru coperta celei mai recente ediții ... Citeşte mai departe »

Element inedit la Expo Ideal Mariaj Iași: rochia de mireasă din hârtie, plastic și staniol

Cel mai important târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj, ajuns la cea de-a noua ediție, se desfășoară anul acesta, în perioada 29 – 31 martie, pentru prima oară la Iași, la Sala Polivalentă. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea admira o piesă vestimentară realmente inedită: o rochie de mireasă realizată din hârtie, plastic și staniol. Câțiva studenți ai ... Citeşte mai departe »

Târgul de nunți Expo Ideal Mariaj are loc, în premieră, la Iași

Cel mai important târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj, ajuns la cea de-a noua ediție, se desfășoară anul acesta, în perioada 29 – 31 martie, pentru prima oară în capitala Moldovei. La Sala Polivalentă din Iași, vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare, pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la specialiştii ... Citeşte mai departe »

Elena Gheorghe, vedeta ultimei seri a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj

Elena Gheorghe a fost vedeta care încheiat, duminică seara, cel mai important târg anual de nunți din Capitală, Expo Ideal Mariaj, printr-un recital la care au asistat zeci de persoane. Îmbrăcată într-o scurtă rochie aurie, cântăreața și-a expus silueta fină și picioarele zvelte și a atras privirile admirative ale tuturor. Invitată să susțină un recital, în ultima seară a târgului ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus