duminică , 2 octombrie 2022

Arhivă etichete: expozitie grafica

Abonare RSS

Expoziție de grafică dedicată lui Iurie Darie, de ziua actorului

Galeria de artă Elite Prof Art organizează o expoziție de grafică dedicată regretatului actor Iurie Darie, care s-a stins din viață în noiembrie 2012 și care ar fi împlinit, pe data de 14 martie, vârsta de 87 de ani. În câteva rânduri dedicate presei, cu ocazia zilei de naștere a lui Darie, văduva actorului, actrița Anca Pandrea, își amintește frânturi ... Citeşte mai departe »

„Colectivizarea”, de Camil Ressu, și alte lucrări de grafică, expuse la Galeria Elite Prof Art

Galeria ELITE PROF ART oferă iubitorilor de frumos un nou prilej de periplu în lumea artei: o originală expoziție de grafică. Expoziția este una colectivă și reunește lucrările a 20 de artiști plastici români, aducând astfel publicului o mare diversitate de teme și abordări, de senzații și stări – expresie a libertății de creație ce caracterizează toate expozițiile organizate de ... Citeşte mai departe »

„God! Just a moment! Please!”: expoziție de grafică de Robert Dumitrescu

Galeria de artă Elite Prof Art vă invită luni, 15 decembrie 2014, de la ora 18.30, la vernisajul expoziției de grafică „God! Just a moment! Please!”, semnată de artistul Robert Dumitrescu. „În viaţă am acceptat mai mult răul. Oricum, nu aveam ce să fac. Am zâmbit chiar şi atunci când eram trist sau supărat, pentru că ştiam că tristeţea, ca ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus