vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Facebook

Abonare RSS

Mulți, da’ buni! Ce înseamnă să ai succes în social media

foto Acum doi-trei ani, să primesc multe like-uri la pagina de Facebook a acestei reviste mă bucura peste măsură. Simțeam că în felul ăsta munca mea era cu adevărat apreciată și susținută de cititori, și că astfel mă validau oamenii pentru ceea ce făceam. În aceeași măsură, mă întristam de fiecare dată când vedeam că cineva s-a dezabonat de la ... Citeşte mai departe »

Despre cuvinte la modă pe Facebook, metrosexuali și reviste proaste pentru femei

foto Știați că mai sunt reviste și site-uri pentru femei care, când scriu de spre relații de amor, menționează ca principală problemă într-un cuplu faptul că el lasă colacul de la toaletă ridicat? Deci asta ne omoară relațiile, de vreo cinșpe ani încoace, de când s-a dezvoltat abitir presa pentru femei: că el nu pune la loc colacul după ce ... Citeşte mai departe »

Scurte observații despre ziariști, oameni de PR, modă și Facebook

foto Poți spune multe despre o femeie în funcție de cum arată trusa ei de machiaj. Păstrați-o curată, fetelor. De la o vreme, toată lumea urlă că trebuie „să ieși din zona de confort”. Iar să faci asta este, bineînțeles, o provocareeee! Și să mergi la toaletă e „o provocare” pentru unii. Multă lume nu știe diferența dintre „is” și ... Citeşte mai departe »

Studiu: majoritatea prietenilor noștri de pe Facebook sunt falși

foto Probabil că rezultatele acestui studiu nu sunt pentru nimeni o surpriză: majoritatea dintre prietenii noștri de pe Facebook sunt falși, în sensul că nu le pasă de ce ni se întâmplă și nu empatizează cu noi, dacă se întâmplă să trecem printr-o perioadă dificilă. Mulți oameni au sute de prieteni pe Facebook, dar nu se pot baza decât pe ... Citeşte mai departe »

Ce mă enervează vara pe Facebook

Trending now on Facebook: chestii care mă scot din sărite. Cum dă căldura, oamenii intră parcă într-o transă din care se mai trezesc abia prin septembrie și postează ca teleghidați următoarele: Picioare Vara, devin subiect de fetiș și detronează lejer chiar și pozele cu pisici. Mi se pare uluitor că, deși am în listă oameni pe care nici nu-i cunosc ... Citeşte mai departe »

Studiu Facebook: oamenii nu mai folosesc „LOL”, ci „haha” și emoticoane

foto Popularitatea acronimului „LOL” pentru „laugh out loud” este în scădere pe Facebook, în locul lui fiind folosite tot mai des termenul „haha” și diverse emoticoane vesele, arată un studiu realizat de Facebook și citat de The Telegraph. Facebook a realizat acest studiu pentru a observa modul în care s-au schimbat în ultimii ani tiparele în ce privește exprimarea veseliei ... Citeşte mai departe »

Social media explained by Ellen DeGeneres

photo Way, way back in the day, like in the 1990s, if you wanted to tell everyone you ate waffles for breakfast, you couldn’t just go on the Internet and tweet it out. There was only one way to do it. You had to go outside and scream at the top of your lungs, “I ate waffles for breakfast!” That’s ... Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve critică starurile care își publică viața intimă pe rețelele sociale

Foto: famebiography.net Celebritățile de azi i-au furat publicului șansa de a visa cu ochii deschiși, prin faptul că le oferă prea multe informații despre viețile lor private, crede actrița Catherine Deneuve, prezentă zilele acestea cu pelicula La Tête Haute la Festivalul de Film de la Cannes. Artista franceză este de părere că starurile ar trebui să păstreze o aură de ... Citeşte mai departe »

Facebook, motiv de divorț. Rețelele de socializare afectează tot mai multe relații de cuplu

Foto: says.com Facebook și Twitter, precum și alte rețele de socializare, au devenit un factor cheie în relațiile de cuplu, fiind invocate tot mai frecvent în cazurile de divorț. O persoană din șapte a luat cel puțin o dată în calcul varianta de a divorța din cauza mesajelor publicate pe Facebook și alte rețele de socializare de către partenerul de ... Citeşte mai departe »

Cum știe Facebook ce reclame să ne arate, în funcție de site-urile pe care le accesăm

Foto: jerrybanfield.com O nouă politică Facebook permite companiei să ne urmărească activitatea pe Internet, chiar și atunci când nu suntem online pe rețeaua de socializare, și toți utilizatorii au „acceptat-o” automat. Vi s-a întâmplat să accesați site-ul unui magazin, iar apoi să vedeți tocmai reclame ale acelui magazin afișate pe profilul vostru de Facebook? Dacă v-ați întrebat de unde știe Facebook ... Citeşte mai departe »