marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: festival teatru

Abonare RSS

Începe Maratonul Teatrului Independent, la București

În perioada 30 septembrie – 8 octombrie va avea loc cea de-a șaptea ediție a „Bucharest Fringe” – Maratonul Teatrului Independent, festival dedicat teatrului independent și noilor generații de artiști. Nu mai puțin de 28 de spectacole, puse în scenă de trupe independente de teatru din București, Cluj, Iași și Galați, vor fi jucate în cadrul celor patru secțiuni ale ... Citeşte mai departe »

Cine sunt câștigătorii primei ediții a festivalului COMIC 7 B

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, primul festival de teatru independent din Buzău, și-a închis cortina. Prima ediție a COMIC 7 B a adus în sălile de spectacol și de improvizație peste 2.500 de spectactori de toate vârstele, care au venit să se distreze la cele peste 15 spectacole de teatru independent și improvizație susținute de ... Citeşte mai departe »

A început primul Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie din Buzău

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie Comic 7 B, primul festival de teatru independent din Buzău, este în desfășurare până pe data de 9 octombrie. Comic 7 B aduce pe scenă mai mult de 15 spectacole de teatru independent și improvizație, din România, Republica Moldova și Marea Britanie, la care se adaugă spectacole de improvizație pentru copii, ateliere de ... Citeşte mai departe »

Comic 7 B, Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie, debutează la Buzău

În perioada 3-9 octombrie, la Buzău se va desfășura Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie Comic 7 B. Timp de șapte zile, festivalul va aduce pe scenă mai mult de 15 spectacole de teatru și improvizație din România și din străinătate, improvizație pentru copii, ateliere de actorie, expoziții și alte evenimente la care buzoienii sunt așteptați. Festivalul Comic 7 ... Citeşte mai departe »

Festivalul de teatru urban #teatrusubluna: începe a doua ediție!

A doua ediție a Festivalului de teatru urban #teatrusubluna începe în București în data de 8 iulie și se va desfășura la fiecare sfârșit de săptămână al lunii iulie, în aer liber, în zona Grozăvești, în grădina Quantic Pub2. Organizat de Asociația Culturală InDArt, Festivalul de teatru urban #teatrusubluna îi invită pe bucureșteni la o lună de distracție, artă și ... Citeşte mai departe »

Metropolis participă cu trei piese la Festivalul Național de Teatru

În perioada 25 – 29 octombrie 2014, Teatrul Metropolis este invitat să participe cu trei producţii remarcabile la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru: „Lecția de Violoncel”, „Tartuffe” și „Vocea umană”, care se vor juca la sediul Teatrului Metropolis, din strada Mihai Eminescu, nr. 89. Comedia „Lecția de Violoncel”, de Mona Radu, în regia lui Felix Alexa, ... Citeşte mai departe »

Horațiu Mălăele face „Fest pe Lipscani”, la 40 de ani de carieră

În perioada 12-21 septembrie, Teatrul de pe Lipscani realizează  festivalul de teatru „Fest pe Lipscani” – prima ediţie, dedicată aniversării a 40 de ani de activitate a lui Horaţiu Mălăele. Astfel, această manifestare culturală se transformă într-un maraton teatral inedit şi unic, ce va conţine 10 zile cu 12 evenimente ce îl vor avea ca protagonist – fie ca actor, ... Citeşte mai departe »

Festivalul Măşti Europene la… Masca, a IX-a ediţie

Teatrul Masca va găzdui, în perioada 23-24 noiembrie, cea de-a noua ediţie a festivalului Măşti Europene la…Masca. Invitatulspecial de anul acesta este Teatrul „Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chişinău, ce va prezenta publicului bucureştean trei spectacole de excepţie: „Cerere în căsătorie”, după Anton P. Cehov, „Made în Moldova”, după un text de Constantin Cheianu şi „Carmen”, de Prosper Merimee. „Fondat ... Citeşte mai departe »