joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: Festivalul International de Film Bucuresti

Abonare RSS

Festivalul Internațional de Film București începe în aprilie

Festivalul Internațional de Film București, cel mai longeviv festival competițional de lungmetraj din Capitală, se va desfășura anul acesta, între 18 și 24 aprilie. În doar șapte zile de festival, la Institutul Francez (Sala „Elvire Popesco”), Muzeul Țăranului Român și Clubul Țăranului, vor avea loc evenimente speciale dedicate copiilor și adulților: proiecții în premierã în România, gale, workshop-uri și master-classes. ... Citeşte mai departe »

Franco Nero, invitat special la Festivalul Internațional de Film București

Invitatul special al celei de-a 11-a ediții a Festivalului Internațional de Film București este celebrul actor italian Franco Nero, care se va întâlni cu publicul cinefil în ultimele trei zile de festival. Evenimentul are loc între 20 și 26 aprilie. Franco Nero s-a născut pe 23 noiembrie 1941, iar primul său rol principal, Django, din filmul cu același nume al ... Citeşte mai departe »

Șase filme în competiția Festivalului Internațional de Film București

Șase filme, dintre care două realizate de regizori femei, vor concura în acest an pentru trofeul Bucureşti IFF. Toate titlurile sunt prezentate în premieră absolută și, cu o singură excepție, nu vor fi distribuite ulterior în cinematografele din România. Directorul artistic al festivalului, Andrei Creţulescu, a definitivat lista de filme din competiţie – din eclectica selecţie nu lipsesc, ca de obicei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus