marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Fiesta in barlog

Abonare RSS

EXCLUSIV. Juan Pablo Villalobos: „Arta, și mai ales literatura, este o strategie de supraviețuire în lume”

Juan Pablo Villalobos fascinează cititori din lumea întreagă cu povestea sa „Fiesta în bârlog”. Scrisă în cel mai proaspăt și autentic stil pe care-l veți întâlni multă vreme de acum înainte, cartea este considerată unul dintre cele mai bune debuturi literare ale ultimilor ani. La invitația editurii Curtea Veche, creatorul lui Tochtli a vizitat pentru prima dată România, zilele trecute, ... Citeşte mai departe »

„Fiesta în bârlog”. Fulminanta poveste a micului prinț mafiot Tochtli

Nu fără motiv Juan Pablo Villalobos este unul dintre cei mai în vogă autori ai momentului. Romanul său de debut, „Fiesta în bârlog” este cu adevărat neobișnuit, proaspăt, spectaculos. Dacă sunteți dintre cei care evitați o carte sau un scriitor pentru simplul motiv că este la modă – și fiind comercial ar putea fi, deci, de calitate îndoielnică – să ... Citeşte mai departe »

Fiesta la București și Timișoara: Scriitorul Juan Pablo Villalobos a ajuns în România

Scriitorul Juan Pablo Villalobos, celebru pentru romanul său „Fiesta în bârlog”, a ajuns recent în România, unde va petrece trei zile. Este împotriva etichetării cărţii sale ca „narcoliteratură” şi totuşi, este considerat cel mai important reprezentant al acestui curent. De astăzi îl puteţi întâlni pe Juan Pablo Villalobos, scriitorul mexican ce a surprins lumea literaturii contemporane prin „Fiesta în bârlog”, ... Citeşte mai departe »

Scriitorul Juan Pablo Villalobos va veni în România

„Fiesta în bârlog”, prima carte a scriitorului mexican Juan Pablo Villalobos, a făcut vâlvă în toată lumea de îndată ce a apărut, ajungând direct pe lista scurtă pentru Guardian First Book Award, şi la puţin peste un an fiind deja publicată în 15 ţări. În luna martie, la invitaţia Curtea Veche Publishing, Juan Pablo Villalobos va veni în România.  Scriitorul ... Citeşte mai departe »