miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: filme 2016

Abonare RSS

În cinema : „Doar sfârșitul lumii”, cu Marion Cotillard și Vincent Cassel

„Doar sfârșitul lumii” / „Juste la fin du monde”, în regia lui Xavier Dolan, „copilul teribil al Canadei” – premiat la Cannes 2016 și selectat pe lista scurtă pentru Cel mai bun film străin la Oscar 2017 – va intra în cinematografele românești vinerea aceasta, 6 ianuarie. Distribuit de Independenţa Film. Louis (interpretat de actorul Gaspard Ulliel), un scriitor tânăr, ... Citeşte mai departe »

„Aliatul”: război cu punct și dragoste cu semnul întrebării

foto Ah, de când așteptam filmul ăsta („Allied”), ca să-l văd pe Brad Pitt strângând în sfârşit la piept o femeie cu ceva mai multă cărniță pe dumneaei (adică pe Marion Cotillard – numai în film, în realitate se pare că Rihanna ar fi la rând la dezmierdări bradpittiene). Acţiunea filmului se petrece în 1942, când un agent secret britanic ... Citeşte mai departe »

„Florence”: comedie cu Meryl Streep și Hugh Grant

Stephen Frears, Meryl Streep și Hugh Grant fac echipă pentru prima oară în pelicula ,,Florence”, o comedie fină, caldă și plină de inspirație despre dragoste, muzică și îndeplinirea visurilor, care din 11 noiembrie va putea fi urmărită în premieră pe marile ecrane. Filmul ,,Florence” prezintă incredibila poveste adevărată a unei excentrice moştenitoare americane, al cărei singur scop în viaţă este ... Citeşte mai departe »

„Doctor Strange”, povestea unui super-erou al Universului Marvel

Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel, „Doctor Strange”, redă, într-un film de aventuri science fiction, fascinanta poveste a doctorului Stephen Strange, un maestru al artelor mistice, celebru printre iubitorii de bandă desenată încă din 1963. Filmul „Doctor Strange” este distribuit de Forum Film România şi va avea avanpremiera pe 3 noiembrie 2016, fiind disponibil în format 3D, IMAX 3D ... Citeşte mai departe »

De văzut: Mark Wahlberg și John Malkovich, în ,,Deepwater Horizon: Eroi în largul mării”

Ecranizarea uneia dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii, ,,Deepwater Horizon: Eroi în largul mării” aduce în rolurile principale o distribuţie de excepţie în frunte cu Mark Wahlberg, John Malkovich şi Kate Hudson, ale căror interpretări magistrale vor putea fi urmărite pe marile ecrane din România din 30 septembrie şi în formatul 4DX. În data de 20 aprilie 2010, ... Citeşte mai departe »

În curând: ,,Sully: Miracolul de pe râul Hudson”, cu Tom Hanks, în regia lui Clint Eastwood

Câştigătorul Premiului Oscar Clint Eastwood regizează de această dată filmul „Sully: Miracolul de pe râul Hudson”, o dramă inspirată din evenimente reale şi care din 9 septembrie va avea premiera în cinematografele din România. Un film distribuit de Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures, „Sully: Miracolul de pe râul Hudson” îl plasează în centrul poveștii pe căpitanul Chesley „Sully” ... Citeşte mai departe »

„Nouă vieţi” blănoase pentru bărbaţii care urăsc pisicile

foto: PR, „Nouă vieți” Încep prin a spune că nu mi se pare nimic mai sexy la un bărbat decât capacitatea lui de a convieţui paşnic și tandru alături de o pisică. Şi decât modul în care, ahh, aceasta îi toarce tolănită pe bustul gol cu pătrăţele, dar hai că intrăm deja în scene prea obraznice, acum aş vrea să ... Citeşte mai departe »

„Pete şi dragonul”, o poveste fantastică despre o prietenie adevărată – VIDEO

O nouă reinterpretare a îndrăgitului film de familie Disney, „Pete şi Dragonul” reprezintă aventura unui băiat orfan, Pete, şi a celui mai bun prieten al lui, Elliot, care se întâmplă a fi un dragon. Filmul „Pete şi dragonul” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 19 august 2016, în format 3D, variantă dublată. Regizorul David Lowery ... Citeşte mai departe »

„Singuri acasă”: Tu știi ce face „fiara” ta în timp ce ești la serviciu?

foto: PR Aș putea să fac o recenzie (semi)doctă despre cât de uriașă e munca depusă pentru realizarea unei astfel de producții animate, despre cât har au graficienii din ziua de azi, ajutați, bineînțeles, de computere superperformante, despre cât umor sănătos au pus în fiecare replică din acest film scenariștii, ajutați, bineînțeles, de mințile lor brici. Aș vrea să povestesc ... Citeşte mai departe »

,,Brigada Sinucigaşilor”, cu Will Smith, în cinema

De vineri, 5 august, filmul ,,Brigada Sinucigaşilor” poate fi vizionat în premieră în cinematografele din România. În regia lui David Ayer, cel al cărui portofoliu include filme precum ,,Fury” şi ,,End of Watch”, ,,Brigada Sinucigaşilor” îi prezintă în distribuţia sa pe actorul nominalizat la Premiile Oscar Will Smith (“Ali”, ,,The Pursuit of Happyness”), câştigătorul Premiului Oscar Jared Leto (,,Dallas Buyer’s ... Citeşte mai departe »