vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: filme 2017

Abonare RSS

Adrien Brody, în România. Actorul este invitat special la avanpremiera filmului „Bullet Head”

Renumitul actor american Adrien Brody a sosit în premieră în România, pentru a participa la evenimentul de lansare al noului său film, „Bullet Head. Capcană mortală”, distribuit în România de Ro Image 2000. Laureatul Oscar a fost prezent marți seară la Cinema City Cotroceni, alături de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiecție a filmului ce ... Citeşte mai departe »

Ursul Paddington revine la cinema

Expert în bune maniere şi mare consumator de marmeladă, prietenosul urs Paddington își continuă aventura din 1 decembrie, la cinema, cu o cuceritoare expediție de familie prin cele mai importante obiective turistice londoneze. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Paddington 2” va putea fi urmărit atât în varianta subtitrată, cât și dublată. Copiii l-au cunoscut pe Paddington mai întâi în cartea ... Citeşte mai departe »

„COCO”, cea mai nouă animaţie Disney-Pixar

„COCO” urmăreşte povestea unui băieţel de 12 ani cu visuri măreţe, care porneşte în aventura vieţii sale. Miguel (vocea lui Anthony Gonzalez) aspiră să devină un cântăreţ faimos, la fel ca idolul său, Ernesto de la Cruz (vocea lui Benjamin Bratt), cel mai cunoscut muzician din istoria Mexicului. Însă Miguel se confruntă cu faptul că în familia sa muzica este ... Citeşte mai departe »

„Amant dublu”, cu Jacqueline Bisset, un thriller erotic în regia lui François Ozon

Intens și tulburător, „Amant dublu” / „L’Amant double” este cel mai recent film al regizorului François Ozon, cu Jérémie Renier, Marine Vacth și Jacqueline Bisset în distribuție. Selectat în Competiția oficială a Festivalului de film de la Cannes de anul acesta, „Amant dublu” intră în cinematografele din România în 10 noiembrie, distribuit de Independența Film. „Amant dublu” a fost prezentat ... Citeşte mai departe »

„Pop Aye”, propunerea la Oscar a Singapore, deschide HipTrip Travel Film Festival

Singurul festival de film de călătorie din România, HipTrip Travel Film Festival, va avea loc anul acesta în perioada 23-26 noiembrie, la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București. Peste 15 filme din toate colțurile lumii, în premieră în România, vor fi prezentate publicului iubitor de călătorii și cinema. În deschidere: mult-premiatul „Pop Aye”, propunerea la Oscar a Singapore. „În ... Citeşte mai departe »

„Tărâmul binecuvântat”, cu Alec Secăreanu, se lansează luna asta în România

„Tărâmul binecuvântat” / „God’s Own Country”, unul dintre cele mai discutate și premiate filme ale anului 2017, va fi lansat în România pe 17 noiembrie. Filmul este regizat de Francis Lee, iar din distribuția lui face parte actorul român Alec Secăreanu. Lansat, la începutul lunii septembrie, în Marea Britanie, unde a fost considerat „unul dintre cele mai promițătoare debuturi britanice ... Citeşte mai departe »

„Jigsaw: Moştenirea” se lansează în cinema de Halloween

După şapte ani de la ultima apariţie pe marile ecrane, figura care a devenit simbolul inconfundabil al torturii printre fanii genului horror revine cu „Jigsaw: Moştenirea” şi setează atmosfera perfectă pentru sărbătoarea de Halloween de anul acesta. Seria „Saw/ Puzzle mortal” a dat un nou sens vizionărilor horror la cinema cu un amestec unic de teamă, mister şi tortură. Bazat ... Citeşte mai departe »

Gerard Butler revine în cinema cu ,,Geostorm: Pericol Global”

Odată cu lansarea în cinematografe a filmului ,,Geostorm: Pericol Global”, din 20 octombrie, Gerard Butler revine în atenția publicului, de această dată sub îndrumarea lui Dean Devlin, care debutează acum şi ca regizor, după ce a devenit cunoscut ca scenarist şi producător al SF-ului de referinţă ,,Independence Day”. Atunci când o serie de dezastre naturale au amenințat planeta, conducătorii lumii s-au ... Citeşte mai departe »

Steven Soderbergh revine în cinema cu ,,Logan Lucky: Cursa norocului”

Steven Soderbergh, regizorul filmelor ,,Ocean’s 11”, ,,Traffic”, ,,Erin Brockovich” şi ,,Magic Mike”, revine pe marile ecrane, după o pauză de patru ani, cu „Logan Lucky: Cursa norocului”, o comedie care mizează pe o distribuţie de excepţie şi îi aduce pe marile ecrane, din 29 septembrie pe: Channing Tatum, Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Sebastian Stan, Adam Driver şi Riley ... Citeşte mai departe »

În cinema: „The Square”, câștigătorul Palme D’Or Cannes 2017

Comedia satirică „The Square”, în regia lui Ruben Östlund, filmul care a câștigat anul acesta distincția Palme D’Or la Festivalul de la Cannes, intră în cinematografele românești din 20 octombrie, distribuit de Independenţa Film. Cu Claes Bang și Elisabeth Moss, în rolurile principale. Povestea Christian este un respectat curator al unui muzeu de artă contemporană. Divorțat, dar tată devotat a doi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus