sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: filme Olimpia Melinte

Abonare RSS

Olimpia Melinte: „Cel mai mare mit despre actori e că sunt buni mincinoși”

Actrița Olimpia Melinte, într-un interviu inedit, în care vorbește despre profesia ei, despre plăcerile ei cotidiene, despre băiețelul ei Sasha și slăbiciunea pentru care se critică cel mai mult. Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Pun muzică, fac un duș şi mă îndrept spre frigider. Cum arată o zi perfectă? Cu Sasha la joacă, apoi la filmare, ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte, în juriul Festivalului Internațional de Film de la Valencia

Actrița Olimpia Melinte va face parte din juriul  Valencia International Film Festival „Cinema Jove”, care va avea loc în perioada 19-26 iunie în Spania. Iubită de publicul și de critica spaniolă deopotrivă pentru rolul din filmul „Canibal” (care i-a adus o nominalizare la premiile Goya și premiul Revelaţia Anului 2014 la Gala Uniunii Actorilor din Spania), Olimpia Melinte a fost ... Citeşte mai departe »

“Cel ales”: Olimpia Melinte interpretează acelasi personaj la vârste diferite în filmul lui Cristian Comeagă

Singura actriță româncă nominalizată la Premiile Goya, una dintre cele mai de succes actrițe la momentul actual, Olimpia Melinte revine pe marile ecrane în rolul Marcelei, în „Cel ales”, cel mai recent film semnat de regizorul Cristian Comeagă. Actriță versatilă și cameleonică, Olimpia Melinte apare în două momente cheie ale vieții personajului principal, Domnul X. „Olimpia întrupează și însuflețește cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus