marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: filme Robert De Niro

Abonare RSS

La cinema: „Bunicul Dezlănţuit”, cu Robert De Niro și Zac Efron

Legendarul Robert De Niro îşi surprinde fanii cu un rol pe cât de îndrăzneţ, pe atât de controversat, în comedia ,,Bunicul Dezlănţuit”, care va avea premiera vineri, 5 februarie, în cinematografele din toată ţara. De această dată Robert De Niro face echipa cu Zac Efron şi sfidează tiparele în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că ... Citeşte mai departe »

„Falling in Love”: Meryl Streep și Robert de Niro

Foto: IMDB În 1984, după ce filmaseră deja împreună pentru drama „The Deer Hunter” (1978), Meryl Streep și Robert de Niro s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, de data aceasta pentru o poveste de dragoste de o candoare cu totul ieșită din obișnuința cinemtografiei de azi. „Falling in Love” – un scenariu care ar fi avut toate șansele să fie ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 20 de filme de duminică seara

Foto: theiapolis.com Știți care sunt filmele de duminică seara, nu? Acele filme care îți dau o stare (și mai) bună, după un week-end relaxant, și care nu te lasă să vezi lumea în tonuri de gri înainte de începerea unei noi săptămâni. Sunt filme din a căror atmosferă n-ai vrea să te mai desprinzi și care lasă în urma lor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus