joi , 26 noiembrie 2020

Arhivă etichete: filme Tom Hanks

Abonare RSS

„Inferno”, cu Tom Hanks și Ana Ularu, în deschiderea Dracula Film Festival

Filmul laureatului premiului Oscar Ron Howard, „Inferno”, va deschide cea de-a patra ediție a Dracula Film Festival, care va avea loc anul acesta în perioada 12 – 16 octombrie, la Brașov. „Inferno” (SUA, 2016), thrillerul bazat pe romanul cu același nume al lui Dan Brown, îi are ca protagoniști pe Tom Hanks, Felicity Jones, iar într-un rol secundar apare celebra ... Citeşte mai departe »

„Holograma regelui“ şi răbdarea lui Tom Hanks

foto Pentru că nu ştiu cum naiba se face, dar de când sunt freelancer muncesc mai mult decât atunci când semnam condica la patron, o să scriu minirecenzia asta cam telegrafic, aşa, că mă așteaptă vreo alte cinci task-uri începute şi neterminate. Deci, film cu Tom Hanks – mi-era dor. Film bun cu Tom Hanks – mi-era şi mai dor. ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 20 de filme de duminică seara

Foto: theiapolis.com Știți care sunt filmele de duminică seara, nu? Acele filme care îți dau o stare (și mai) bună, după un week-end relaxant, și care nu te lasă să vezi lumea în tonuri de gri înainte de începerea unei noi săptămâni. Sunt filme din a căror atmosferă n-ai vrea să te mai desprinzi și care lasă în urma lor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus