sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: fitness

Abonare RSS

„The Body Book”: ce am aflat despre stilul de viață al lui Cameron Diaz

Pusesem ochii pe cartea asta de câteva luni. Am răsfoit-o într-o zi la Barnes and Noble – de fapt, am luat-o de pe raft cu intenția de a o răsfoi, dar după câteva minute, m-am trezit pe un fotoliu din librărie, citind pasaje întregi. Abia de curând i-a venit însă rândul: am comandat-o de pe Amazon, la un preț foarte ... Citeşte mai departe »

Cori Grămescu: „Sportul mi-a arătat propria imperfecţiune şi m-a învăţat să mi-o trăiesc împăcată”

Antrenoare și nutriționistă cunoscută, Cori Grămescu și-a câștigat de mult încrederea celor care-și doresc să se simtă și să arate bine. Sala ei de fitness dedicată femeilor, LadyFIT, este locul unde predă arta de a trăi frumos și sănătos, bazându-se pe o suită de studii în domeniul sportului și al nutriției pe care le-a urmat de-a lungul anilor. În interviul ... Citeşte mai departe »

Frank Medrano, omul care a făcut din corpul lui o operă de artă

Dacă vă plângeți de epuizare după ce ieșiți de la sală, și dacă aveți impresia că antrenamentul pe care-l practicați este deseori un chin, mai gândiți-vă o dată! Frank Medrano, un om care a făcut din corpul său o adevărată operă de artă în mișcare, reprezintă o inspirație pentru oricine își dorește să atingă „Nirvana” în sport.   Corpul uman ... Citeşte mai departe »

Ghidul începătorului în sport: ce greșeli să eviți ca să ai rezultate garantate

Îţi doreşti să fii sănătos şi să arăţi bine, şi ştii bine că sportul este cheia spre cele două idealuri. Dar lipsa ambiţiei – determinată, de regulă, de o lipsă de motivaţie – te poate face să laşi baltă orice activitate fizică. Tocmai de aceea, este important să îţi găseşti o motivaţie ce te va ţine în priză şi te ... Citeşte mai departe »

Top 15 trucuri pentru un antrenament de fitness reușit – VIDEO

Actrițele și modelele arată impecabil. Trebuie să arate astfel, căci trăiesc din imaginea lor. Cu siguranță că fiecare dintre ele urmează un program de mișcare și reguli de alimentație care le feresc de kilograme în plus și le ajută să se păstreze în forma cea mai bună. Și mai au ceva: un antrenor personal, care cunoaște tot felul de trucuri ... Citeşte mai departe »

Valentin Bosioc: „Sportul trebuie să fie în primul rând o plăcere, nu o nevoie”

Ce fel de mișcare ar trebui să facem ca să arătăm bine și să ne păstrăm sănătatea și vitalitatea? Ce exerciții ar trebui să practicăm și ce ar trebui să mâncăm ca să nu ne dezvoltăm excesiv musculatura sau, dimpotrivă, ca să creștem masa musculară? Ce alimente nu ar trebui să lipsească din alimentația noastră zilnică? Sunt doar câteva dintre ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus