marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Florian Pittis

Abonare RSS

„Teleenciclopedia”, cu generic nou şi documentare în premieră din 2018

Emisiunea cu ajutorul căreia telespectatorii răsfoiesc, de peste 52 de ani, singurul dicţionar enciclopedic pe micul ecran surprinde cu noutăţi la începutul anului 2018. Documentare realizate de profesioniştii de la reputatele companii ARTE, ORF, AMPERSAND etc. vor putea fi urmărite în premieră pe postul TVR 1, la „Teleenciclopedia”, începând cu sâmbătă, 13 ianuarie, ora 18.50. Odată cu ediţia 2.562, care ... Citeşte mai departe »

Mariana Mihuț, despre Florian Pittiș: „Era la fel de pasionat și de nebun ca mine”

Mariana Mihuț și Florian Pittiș, în spectacolul „Valentin și Valentina” În 4 octombrie l-am fi aniversat pe Moțu Pittiș, omul care a dat noi înțelesuri teatrului, poeziei, muzicii, emisiunilor de radio. Casa de Producție TVR vă propune o aducere aminte Florian Pittiș, difuzând spectacolul „Nu sunt Turnul Eiffel”, alături de un portret emoționant al artistului. Materialul cuprinde imagini spectaculoase din ... Citeşte mai departe »

Piesa „Black and White” se joacă într-o nouă versiune, la Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta găzduieşte spectacolul „Black & White” de Keith Waterhouse şi Willis Hall, o producţie de succes a Teatrului Bulandra din 1995. Luni, 25 aprilie, de la ora 19.00, îi veți putea vedea jucând pe Daniela Nane, Manuela Ciucur, Mihai Marinescu și Ionuţ Alin Ionescu. Spectacolul se va juca într-o nouă versiune, în onoarea actorului, regizorului şi traducătorului comediei, Florian ... Citeşte mai departe »

„Omul cu chitara”: Remember Florian Pittiş, în Duminica Floriilor

Duminica Floriilor este ziua în care toţi cei cu nume de flori îşi sărbătoresc onomastica. Cu această ocazie, de la ora 16.00, Ducu Bretzi aduce la TVR 2 o ediţie specială a emisiunii „Omul cu chitara”, dedicată lui Florian Pittiş. Astfel, pe parcursul a 50 de minute, Ducu Bertzi şi Cristina Şoloc vor fi gazdele unei ediţii în care invitaţi ... Citeşte mai departe »