sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Florida

Abonare RSS

Nostalgii: cum arăta Palm Beach, Florida, în 1905

foto Din timpuri în care rochiile cu mâneci lungi, pălăriile și umbrelele de soare erau must have în rândul doamnelor, la plajă. Palm Beach, Florida, în 1905. Autor necunoscut. Citeşte mai departe »

Daytona Beach, vintage

foto Daytona Beach, Florida, în 1959. Cum arată azi celebra plajă, vedeți AICI. Citeşte mai departe »

Cum mi s-a părut Daytona Beach, Florida

Nici prin cap nu mi-a trecut că o să ajung vreodată în Florida! În mintea mea era doar un tărâm îndepărtat, unde soarele e rege tot timpul anului, străzile sunt străjuite de palmieri, plaja e la doi pași de tine, oriunde te-ai afla, iar lumea e relaxată și se distrează mereu, ca și cum s-ar afla într-o perpetuă vacanță de ... Citeşte mai departe »

Alina Albin: „Traiul într-o țară străină îți arată de câte ești în stare când ești pe cont propriu”

Pe Alina Albin o știu doar de pe Facebook, nu ne-am întâlnit niciodată, dar am avut din prima senzația că ne cunoaștem de mult și că pot vorbi orice cu ea. Poate pentru că, pe blogul ei, Alina își povestește viața cu toată deschiderea, dar cu talentul celor care știu să facă asta fără să sufoce. Dimpotrivă, povestea ei – ... Citeşte mai departe »

Christian Slater și iubita lui s-au căsătorit spontan

Christian Slater și iubita sa, Brittany Lopez, s-au căsătorit într-o ceremonie pe care nu o programaseră, în statul Florida. Actorul american și partenera sa de viață au spus „da”, luni, la Tribunalul din Coral Gables, Florida. Ei erau logodiți din această vară și plănuiau să organizeze nunta la finalul acestui an. Slater și Lopez au mers, luni, la Coral Gables ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus