miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: Florin Chilian

Abonare RSS

Florin Chilian lansează „Pre@Clasic”: piesele artistului, reorchestrate în variantă de cameră

Florin Chilian nu se dezice de felul său original de a face muzică. La opt ani de la apariția celui mai recent album al său, artistul lansează un nou material discografic, pe care l-a intitulat „Pre@Clasic”. Vineri, 6 octombrie, la Muzeul Național al Literaturii Române, Chilian prezintă noul său concept muzical: multe dintre piesele lui cunoscute sub forma lor pop ... Citeşte mai departe »

Florin Chilian: cinci lucruri care nu mai contează pentru mine, dar la care nu pot renunţa, încă, de prost ce sunt

Foto: cotidianul.ro De ziua lui, l-am invitat pe Florin Chilian să pună pe hârtie un top 5 al lucrurilor care contează cel mai mult pentru el. Mi-a răspuns cu o deschidere pe care n-am îndrăznit niciodată să i-o cer – deși am făcut nenumărate și grozave interviuri! – nu doar din teama de a-l răni, ci mai ales pentru că ... Citeşte mai departe »

Concert Florin Chilian, la Hard Rock Cafe

BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, joi, 27 februarie 2014, începând cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei româneşti: Florin Chilian. „Muzica lui poartă amprenta suferinţei. Versurile mustesc de autoironie, dar şi de critică la adresa unei societăţi decăzute. Florin Chilian nu-i o victimă care îşi plânge înfrângerea. Este un ... Citeşte mai departe »

Florin Chilian: „Înainte, dacă voiai curve, mergeai pe Mătăsari. Acum le iei de la televizor”

E unul dintre partenerii mei preferați de interviu, pentru că e de o sinceritate pe care nu ai cum să nu o prețuiești, într-o lume care-și cosmetizează atât de grosolan reflexia în oglindă. Și-apoi, pe lângă faptul că a compus câteva cântece care au schimbat fața muzicii din România, e o prezență de care avem nevoie. Pentru că ne dăruiește ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Țăndărică a sărbătorit cu fast 50 de ani de activitate

Prima ediţie a Galei „Stele Românești” a avut loc luni, 18 noiembrie, la World Trade Center București. Personalități marcante ale lumii artistice, culturale, politice și din mediul de afaceri au sărbătorit alături de Ovidiu Lipan Țăndărică împlinirea a 50 de ani de activitate artistică. După ce artistul a fost decorat de către doi dintre președinții României – Meritul Cultural în ... Citeşte mai departe »

Florin Chilian cântă la Hard Rock Café, pe 21 februarie

Sprint Media şi Bestmusic.ro va invita joi, 21 februarie 2013, în Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu Florin Chilian. Artistul revine în faţa publicului din Hard Rock Café, după showul de anul trecut aproape sold out, şi promite că din nou spectatorii vor avea parte de un concert unic şi plin de muzică bună unde vor putea asculta ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus