duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: Florin Piersic Jr

Abonare RSS

„Freak Show”, cu Florin Piersic jr., la Teatrul Național București

Florin Piersic Jr. își dă întâlnire cu publicul bucureștean marți, 26 decembrie, începând cu ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului Național București, pentru o adevărată demonstrație de talent actoricesc și regizoral, în spectacolul „Freak Show”.  Realizat după un material scris de Florin Piersic jr., în regia și interpretarea sa, „Freak Show” este un one-man-show unic în România. Cei prezenți ... Citeşte mai departe »

Peste 130 de filme sunt în competiție pentru Premiile Gopo 2016

84 de filme româneşti lansate în cinematografe sau în festivaluri în 2015 intră în cursa pentru nominalizările celei de-a zecea ediții a Premiilor Gopo: 17 lungmetraje de ficţiune, 12 lungmetraje documentar şi 55 de scurtmetraje. Alte peste 50 de producții europene care au rulat pe marile ecrane din România în 2015 concurează la nominalizările categoriei Cel mai bun film european.  Printre filmele eligibile ... Citeşte mai departe »

Au început înscrierile la cea de-a 10-a ediție a Premiilor Gopo

Cea de-a zecea ediţie a Galei Premiilor Gopo, eveniment ce recompensează realizările anuale ale cinematografiei autohtone, va avea loc pe 28 martie 2016, în Bucureşti. Urmând modelul celebrelor Gale din domeniul cinematografiei europene Goya, Cesar sau BAFTA, Premiile Gopo reprezintă cel mai important eveniment dedicat valorilor filmului românesc. De-a lungul celor nouă ediţii de Premiile Gopo, profesionişti din toate domeniile cinematografiei româneşti ... Citeşte mai departe »

Spectacolele lunii decembrie la Bucureşti: rock simfonic, teatru, jazz şi colinde

foto Finalul lunii decembrie aduce pe scenele bucureştene artişti de notorietate, autohtoni şi internaţionali, apreciaţi de căutătorii de concerte sau spectacole de teatru de calitate. Vă prezentăm câteva dintre cele mai elocvente exemple. În topul preferinţelor se situează revenirea legendarului Cristi Minculescu alături de trupa IRIS în concertul „Rockolinde”, ce va avea loc marţi, 22 decembrie, la Sala Palatului din ... Citeşte mai departe »

„Freak Show”: Florin Piersic Jr., la Teatrul Național din București

Unic în România, 13 personaje, un singur actor. După succesul spectacolului „Sex, Drugs, Rock and Roll”, cu care a obținut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, Florin Piersic Jr. revine pe scenă cu spectacolul „Freak Show”. La final de an, pe 28 decembrie 2015, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Piersic Jr. ... Citeşte mai departe »

Cei trei Piersici, la premiera „Killing Time” de la Cluj

Florin Piersic, alături de cei doi fii ai săi, au fost principala atracție a publicului, la premiera filmului „Killing Time” de la cinematograful clujean care poartă numele marelui actor. Ieri seară, Florin Piersic Jr. a lansat cel mai nou film al său, „Killing Time”, pretext ideal pentru ca fratele și tatăl său să-i fie alături, la cinema „Florin Piersic”, din ... Citeşte mai departe »

„Killing Time”, un nou film de Florin Piersic Jr, are premiera pe 1 martie

Doi asasini plătiți își așteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea crește. Glumițele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin amenințări. Va curge sânge. Au trecut șapte ani de când Florin Piersic Jr. a regizat un lungmetraj. „Killing Time” reprezintă o revenire în forță a excentricului artist, atât în spatele camerelor de filmare, cât și în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus