marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Florin Zamfirescu

Abonare RSS

Stere Gulea face „Moromeții 2”. Cine va juca în film, alături de Horațiu Mălăele

Una dintre cele mai iubite și cunoscute ecranizări din istoria cinematografiei românești, „Moromeții”, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea. Personajele lui Marin Preda se întorc pe marele ecran sub regia aceluiași cineast și surprinse de camera directorului de imagine Vivi Drăgan Vasile. Filmările la „Moromeții 2” vor începe ... Citeşte mai departe »

O caricatură: cum îl vede Horațiu Mălăele pe Florin Zamfirescu

Sunt doar câteva linii trasate pe o coală de hârtie, dar în imagine îl recunoaștem imediat pe Florin Zamfirescu. Actorul este protagonistul unei caricaturi realizate de prietenul și colegul său de scenă Horațiu Mălăele. „Florin Zamfirescu este un om. El trăiește în România. El este actor. Mare. A făcut roluri. Mari. El a avut neveste. Multe. Si copii. Câțiva. Este ... Citeşte mai departe »

Florin Zamfirescu, la 67 de ani: „Dacă mă năşteam într-o altă ţară, luam premiul Oscar”

foto Actorul Florin Zamfirescu tocmai a împlinit 67 de ani. La doar două zile după aniversarea sa, artistul poate fi aplaudat pe scena Teatrului Metropolis din București, unde joacă în piesa „Doi pe-o bancă”. „Am fost întotdeauna conştient că, trăind în România, atât cât am jucat, nu am avut o şansă prea mare, dar dacă mă năşteam într-o altă ţară ... Citeşte mai departe »

Premieră la Teatrul Metropolis: Tania Filip şi Florin Zamfirescu sunt „Doi pe o bancă”

Teatrul Metropolis vă aşteaptă joi, 23 ianuarie, la orele 19.00 la premiera spectacolului „Doi pe o bancă”, de Aleksandr Ghelman, o poveste emoţionantă în care adevărurile se dezvăluie greu, dureros, cu intensitate. Regizorul Emanuel Pârvu propune publicului de la Metropolis un alt spectacol – aceeaşi piesă, acelaşi decor, într-o distribuţie remarcabilă, doi mari actori ai scenei româneşti, Tania Filip şi Florin Zamfirescu, în „Doi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus