duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: fotografii Marilyn Monroe

Abonare RSS

O fotografie: Marilyn Monroe și Pat Kennedy

foto Marilyn Monroe și Pat Kennedy, New York, februarie 1962. Instantaneul a fost surprins la o petrecere la care actorul Peter Lawford și soția lui, Pat (sora lui J.F.Kennedy) o invitaseră pe Marilyn. Actrița avea să moară în luna august a aceluiași an. Citeşte mai departe »

Cum ar trăi azi Marilyn Monroe – FOTO

Ar bea cafea de la Starbucks, ar avea un cont pe Instagram și ar câștiga bani mulți făcând reclamă la Chanel. Așa și-a imaginat-o Daniel Sachon, un fotograf în vârstă de 20 de ani, pe Marilyn Monroe, dacă diva ar fi trăit în zilele noastre. Cu ajutorul unui manechin britanic pe nume Suzie Kennedy, care seamănă incredibil de bine cu ... Citeşte mai departe »

Marilyn & Arthur

Marilyn Monroe și Arthur Miller, pe platourile de filmare ale peliculei „The Misfits”, în 1960. Cei doi soți au divorțat la sfârșitul filmărilor. Sursă: favim.com Citeşte mai departe »

Goodbye, Marilyn

Foto: tumblr.com Marilyn Monroe și Arthur Miller, fotografiați în 1957. Cu un an înainte, Marilyn se căsătorise pentru a treia oară, cu dramaturgul și scenaristul Arthur Miller. Au rămas împreună timp de cinci ani, până la finalizarea filmărilor pentru The Misfits, în 1961. Citeşte mai departe »

Navighează pana sus