duminică , 2 octombrie 2022

Arhivă etichete: fotografii spatiu

Abonare RSS

Cum se vede din spațiu furtuna Jonas

foto Imaginea aceasta a fost dată publicității de NASA. A fost realizată de astronautul Scott Kelly și arată cum se vede din spațiu furtuna Jonas, care a afectat coasta de est a Statelor Unite în ultimele zile. Citeşte mai departe »

„Daily Overview”: peisaje terestre uimitoare, fotografiate din spațiu

O serie de fotografii realizate prin satelit, intitulată „Daily Overview”, înfățișează lumea creată de om așa cum este văzută de astronauți. Artistul Benjamin Grant se folosește de Google Earth pentru a găsi cele mai impresionante imagini ale civilizației umane. Aeroportul Southern California Logistics din Victorville, California Titlul colecției de fotografii – „Daily Overview” – este inspirat de ceea ce se ... Citeşte mai departe »

Primele imagini cu Pământul surprins de pe Lună

Primele imagini cu planeta Pământ surprinsă de la Lună, în urmă cu 47 de ani, au fost recent date publicității de către NASA. Fotografiile au fost realizate, inițial, cu scopul de a studia potențiale locuri de aterizare pentru misiunile Apollo, dar apoi au fost uitate vreme de 20 de ani. Fotografiile au fost realizate pe 23 august 1966, când nava ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus