vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: Freddie Mercury

Abonare RSS

Queen și Adam Lambert concertează pentru prima dată în România

Anul 2016 se anunţă a fi un an al premierelor pentru publicul român, care va avea ocazia să vadă live, pentru prima dată în România, unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale ultimilor ani: legendara trupa Queen + Adam Lambert! Concertul va avea loc pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, fiind un eveniment Emagic Classics, platformă care a ... Citeşte mai departe »

Brian May, chitaristul trupei Queen, în premieră în România

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, compozitor, producător şi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni ai lumii, va ajunge pentru prima dată în România în primăvara anului următor. Artistul va susţine un concert pe 14 martie, la Sala Palatului, împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile senzaţii de pe Broadway şi West End-ul londonez. Show-ul de la Bucureşti este inclus din ... Citeşte mai departe »

Imagini rare cu Freddie Mercury

Când ne amintim de regele trupei Queen, ne vine prima oară în minte imaginea lui flamboaiantă de pe scenă, vocea unică și prezența lui copleșitoare, în stare să magnetizeze milioane de oameni. Freddie Mercury n-a plecat niciodată de aici. Moartea lui, în 1991, n-a reușit decât să-l facă și mai viu pentru noi. Mii de fotografii ni s-au perindat de-a ... Citeşte mai departe »

Un duet între Michael Jackson și Freddie Mercury, lansat astăzi – AUDIO

Foto: lapatilla.com Un duet între doi dintre cei mai mari artiști ai lumii, Michael Jackson și Freddie Mercury, a fost lansat oficial, pentru prima oară în varianta sa finală. „There Must Be More to Life Than This”, melodia cântată de liderul trupei Queen și de „regele pop”, a fost înregistrată în 1983, când ambii artiști erau în plină etapă creativă, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus