duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Galeria Elite Prof Art

Abonare RSS

„Emoții și culoare”: expoziție de pictură de Florin Prodan, la galeria Elite Prof Art

Galeria de Artă Elite Prof Art vă invită la expoziția de pictură „Emoții și culoare”, semnată de Florin Prodan și deschisă publicului în perioada 5 – 16 octombrie. „Marea lecție a naturii devine și pentru Florin Prodan esențială în constituirea unei viziuni artistice, a unui mod de a înțelege și a transfigura realitatea. În fapt, atașamentul față de miracolul realității ... Citeşte mai departe »

„Colectivizarea”, de Camil Ressu, și alte lucrări de grafică, expuse la Galeria Elite Prof Art

Galeria ELITE PROF ART oferă iubitorilor de frumos un nou prilej de periplu în lumea artei: o originală expoziție de grafică. Expoziția este una colectivă și reunește lucrările a 20 de artiști plastici români, aducând astfel publicului o mare diversitate de teme și abordări, de senzații și stări – expresie a libertății de creație ce caracterizează toate expozițiile organizate de ... Citeşte mai departe »

„Armonii de toamnă”: expoziție de artă plastică, la Elite prof Art

Expoziția de artă plastică „Armonii de toamnă”, organizată de Galeria de Artă Elite Prof Art la World Trade Center  Bucureşti, îşi propune să încununeze prin artă momentele de prefaceri profunde ale naturii. Artiștii expozanți au strâns, în sine, culoarea ca pe un ghem, pe care au început să-l desfășoare, o dată cu gândurile lor, pe suprafețele compozițiilor. Realizate cu multă ... Citeşte mai departe »

„Mecanica, o stare de artă”, de Vladimir Damian, la Galeria Elite Prof Art

Galeria de Artă Elite Prof Art vă invită vineri, 28 martie 2014, la vernisajul expoziției „Mecanica, o stare de artă”, semnată de artistul Vladimir Damian. Cu imaginaţie şi seriozitate, Vladimir Damian propune iubitorilor de forme şi culori cea mai recentă serie de lucrări, finalizată în această primăvară. În picturile executate în ulei, abordarea unei palete largi de subiecte semnalează interesul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus