joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Garantat 100 %

Abonare RSS

Ana Blandiana: „Întotdeauna lucrurile au fost împinse înainte de o minoritate”

foto Portretul unui om puternic şi delicat în acelaşi timp: Ana Blandiana. Scriitoarea este invitata lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%, duminică, 21 mai, de la ora 23.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Duminică, 21 mai, invitata lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100% este scriitoarea Ana Blandiana. Prezenţă discretă pe micile ecrane, Ana Blandiana se dezvăluie prin interviul ... Citeşte mai departe »

Lupta cu limitele: Tibi Uşeriu, invitat la Garantat 100%

Dublu câştigător al ultramaratonului de la Cercul Polar, Tibi Uşeriu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, la Garantat 100%. Pe 30 aprilie, de la ora 23.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Bistriţeanul Tibi Uşeriu, care a parcurs peste 560 de km la temperaturi chiar şi de -40 de grade, ştie că viaţa lui nu a fost mereu aşa. ... Citeşte mai departe »

Fizicianul Albert Laszlo Barabasi, invitat la „Garantat 100 %”

Albert Laszlo Barabasi, fizicianul născut în România, expert în teoria reţelelor, este primul invitat al lui Cătălin Ştefănescu în noul sezon Garantat 100%. Ediţia se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR + duminică, 2 aprilie, de la 22.00. Este unul dintre cei mai titraţi oameni de ştiinţă. Fizician maghiar-american, născut în România şi cunoscut pentru cercetarea sa în ... Citeşte mai departe »

Tim Robbins, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”

foto: Sebastian Marcovici Câştigător unui premiu Oscar şi a două Globuri de Aur, actorul Tim Robbins deschide noul sezon „Garantat 100%”. Ca şi până acum, Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire duminica, la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Un nou sezon „Garantat 100%” începe în 16 octombrie, la TVR 1. Mari personalităţi ale lumii vin la întâlnirile „Garantat ... Citeşte mai departe »

Ivan Patzaichin: „Delta nu mai e aşa cum o ştiam eu. Nici oamenii nu mai sunt”

„Eu nu am început aproape niciodată cu dreptul”, spune campionul. O discuţie despre sport şi performaţă, dar şi despre Delta Dunării, la Garantat 100% din 29 mai. Ediţia realizată de Cătălin Ştefănescu se vede la TVR 1 şi TVR+ de la ora 23.00. Multiplu campion mondial şi olimpic. Născut şi crescut în Delta Dunării. Un adevărat „brand de ţară” – ... Citeşte mai departe »

Horia Colibăşanu, invitat la „Garantat 100%”

Duminică, de la ora 23.00, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu cel mai bun alpinist dintre stomatologi, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ Alpinist şi medic stomatolog, cetăţean de onoare al municipiilor Timişoara şi Slatina, primul român care a ajuns pe vârfurile K2 (8.611 m), Manaslu (8.163 m), Dhaulagiri (8.167 m) şi Annapurna (8.091 m) din Himalaya, Horia Colibăşanu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu de duminică, 9 martie, la ... Citeşte mai departe »

Josef Koudelka, o legendă a fotografiei mondiale, vine la „Garantat 100%”

Duminică, la miezul nopţii, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu Josef Koudelka, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Unul dintre cei mai mari fotografi ai lumii este, pe 10 noiembrie, invitatul lui Cătălin Ştefănescu într-o ediţie specială Garantat 100 %. Josef Koudelka, omul care a surprins imaginile crunte ale invaziei sovietice din Praga anului 1968, cel care ani de ... Citeşte mai departe »

Coregraful Gigi Căciuleanu, invitat la Garantat 100%

Este dansator şi coregraf de geniu, prieten şi colaborator cu nume care stârnesc fiori: Maya Plisetskaya, Pina Bausch, Pierre Cardin… Conduce companii de dans în Franţa şi în Chile, unde a fost şi director al Baletului Naţional Chilian. Este premiat, decorat cu ordine şi medalii de cel mai înalt rang în mai multe ţări. Gigi Căciuleanu, o „specie extrem de ... Citeşte mai departe »

Despre „selful românesc”, la Garantat 100%. Socio-psihologul Dorin Bodea, invitatul lui Cătălin Ştefănescu

Duminică seară, de la ora 23.20, Cătălin Ştefănescu ne invită la o discuţie despre „selful românesc”, în emisiunea de la TVR 1 şi TVR HD. Invitatul său la Garantat 100% din 14 aprilie este socio-psihologul Dorin Bodea, autor al volumului „Românii, un viitor previzil?”, o carte ce cuprinde un studiu psihosociologic asupra românilor – despre resursele lor, despre limitările şi ... Citeşte mai departe »

Speranța Rădulescu și Cătălin Ștefănescu vorbesc despre muzici urbane și manele, la „Garantat 100%”

Etnomuzicologul Speranţa Rădulescu este invitata lui Cătălin Ştefănescu în ediţia din 7 aprilie, la TVR 1 şi TVR HD Cel mai important etnomuzicolog al momentului, de al cărui nume se leagă descoperirea Fanfarei 10 prăjini şi a Tarafului Haiducii de la Clejani, Speranţa Rădulescu este invitata lui Cătălin Ştefănescu duminică seară, de la ora 22.50, la Garantat 100% de la ... Citeşte mai departe »