sâmbătă , 4 iulie 2020

Arhivă etichete: George Enescu

Abonare RSS

Concursul Enescu 2014: Deschiderea şi Concertul de Gală, în direct la TVR

Sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 19.00 (prima parte) şi 20.00 (partea a doua) TVR 2 şi TVR HD transmit în direct de la Ateneul Român concertul de deschidere a concursului internaţional George Enescu, ediţia 2014. Moderator: Cătălin Sava. Ediţia a XIV-a a Concursului Internaţional “George Enescu” va fi deschisă, în premieră în istoria sa, printr-un Concert de Gală susţinut ... Citeşte mai departe »

„Oedipe”, spectacol al Operei Naționale, la Festivalul „George Enescu”

Opera Naţională Bucureşti oferă publicului o nouă reprezentaţie a celei mai cunoscute lucrări lirice româneşti – „Oedipe” de George Enescu – joi, 26 septembrie, de la ora 19.00, sub bagheta dirijorului Adrian Morar, în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”. Prezentat în premieră în ediţia trecută a aceluiaşi Festival, spectacolul „Oedipe”, în regia Andei Tabacaru-Hogea, scenografia Vioricăi Petrovici şi coregrafia lui ... Citeşte mai departe »

Festivalul „George Enescu” poate fi urmărit în direct pe TVR

Începând din 1 septembrie, timp de 28 de zile, Televiziunea Română va asigura în fiecare zi cel puţin o transmisiune în direct de la concertele care vor avea loc în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”. Astfel, concertul Staatskapelle Berlin (sub bagheta Dirijorului Daniel Barenboim), care deschide ediţia a XXI-a a festivalului va începe duminică, 1 septembrie, de la ora 19.30, ... Citeşte mai departe »

Festivalul George Enescu se transmite, în direct, și la mall

Festivalul George Enescu și Grand Cinema Digiplex au încheiat un parteneriat care permite ca cele mai importante concerte din ediția 2013 a Festivalului să fie urmărite în transmisiune directă, în sălile de cinematograf din Băneasa Shopping City de iubitorii muzicii care nu au mai găsit bilete la spectacole. „Pentru prima dată în istoria Festivalului George Enescu, iubitorii muzicii clasice pot ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus