miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: Gheorghe Zamfir

Abonare RSS

C’ART FEST: opt zile de cultură, la Cristian

Un festival cultural cu patru secțiuni doldora de evenimente, opt zile pline, zeci de artiști români și internaționali, locații inedite și mult suflet. Asta s-ar putea spune despre cea de-a patra ediție a C’ART FEST, festivalul care se întâmplă și crește în fiecare an la Cristian, în apropiere de Brașov. Dacă nu v-ați făcut încă programul de vacanță, și chiar ... Citeşte mai departe »

„Zamfir+100”: spectacol la Sala Palatului

Cel mai cunoscut ambasador al culturii române, Gheorghe Zamfir, pregătește o reîntâlnire emoționantă cu melomanii din Capitală, în cadrul concertului „Zamfir+100”, ce va avea loc în ziua Mărțisorului, pe 1 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. În acompaniamentul Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale, sub bagheta Colonelului Aurel Gheorghiță, Inspector pentru arma Muzici Militare, alături de invitații de ... Citeşte mai departe »

Cum am fost eu jurnalistă „de război”, încuiată în toaletă

Tina Fey, în filmul „Whiskey Tango Foxtrot”, pe care trebuie să-l vedeți! sursă George Orwell a dat cea mai bună definiție jurnalismului, când a spus că înseamnă să publici despre o persoană tot ce n-ar vrea să vadă despre ea într-un ziar. „Restul e PR”, adăuga scriitorul. În ce mă privește, cred că am făcut mult PR în cei 10 ani ... Citeşte mai departe »

Gheorghe Zamfir sărbătoreşte pe scenă 75 de ani de viață

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a doua oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 5 aprilie, de la ora 21:30. Ocazia este şi una anviersară, pentru că, pe 6 aprilie, Gheorghe Zamfir va împlini 75 de ani. Artistul va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi va delecta audiența cu ... Citeşte mai departe »

Gheorghe Zamfir și trupa sa cântă la Hard Rock Cafe

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta pentru întâia oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 13 ianuarie. Artistul va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi a pregătit acorduri clasice, dar şi momente surpriză, ce vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre. Pe lângă faptul că a ... Citeşte mai departe »

„Basmele lui Zamfir”, citite în premieră, chiar de maestru, unor copii de grădiniță

Luni, 22 aprilie, în cadrul vernisajului Expoziției Zamfir care se va deschide la Galeria din Grajd a Centrului de Cultură Arcuș (Covasna), Maestrul Naiului Gheorghe Zamfir va lansa cartea „Basmele lui Zamfir”. Campania de promovare a Cărții de povești ia o formă inedită. Maestrul Zamfir, alături de maestrul Miltiade Nenoiu, vor face un tur al grădinițelor din Sfântu Gheorghe, Covasna, ... Citeşte mai departe »

Premieră: Festivalul Naiului „Gheorghe Zamfir” are loc la Brașov și Covasna

Uniunea Muzicienilor Interpreți din România, în parteneriat cu Asociația de Tineret Ecou și Centrul de Cultură Arcuș anunță organizarea primei ediții a Festivalului Internațional al Naiului „Gheorghe Zamfir”. Acesta se va desfășura, în perioada 21-25 aprilie, la Sfântu Gheorghe, Arcuș (Covasna) și Brașov. Evenimentul este deschis de un recital extraordinar de orgă și nai, susținut de Gheorghe Zamfir și Christian ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus