marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Giorgio Armani

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: 15 lucruri inedite despre Giorgio Armani

În Milano i se spune “Maestrul”. Şi-a fondat compania – azi, un colos cu numeroase ramificaţii – în urmă cu 42 de ani şi este considerat nu doar cel mai de succes creator de modă italian care a existat vreodată, ci şi cel mai inventiv. Despre Giorgio Armani s-ar putea scrie o carte, dar am sintetizat, pentru voi, cele mai ... Citeşte mai departe »

New Normal: noua campanie Armani celebrează frumusețea fără vârstă

La mai puțin de o lună de când casa de modă Balmain și-a lansat noua campanie, ce are în prim plan supermodele celebre ale anilor ’90, Giorgio Armani a dat publicității o serie de fotografii, parte din noul său proiect, realizat cu participarea unor supermodele cu vârste între 42 și 51 de ani. Creatorul de modă spune că a ales ... Citeşte mai departe »

Mengotti, la cinci ani: Giorgio Armani și-a prezentat prima colecție în România

Peste 150 de invitați din lumea oamenilor de afaceri și din showbiz, politicieni și jurnaliști au sărbătorit, miercuri seară, alături de Mengotti, cinci ani de când magazinul multi-brand s-a lansat în România. Momentul care a atras atenția tuturor a fost prezentarea primei colecții Giorgio Armani la București. Gazda evenimentului a fost restaurantul Casa Doina, o clădire veche și fermecătoare, aflată ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus