vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Godot Cafe

Abonare RSS

Irina Sârbu și alți cinci muzicieni au lansat Ethnotic Project

Folclorul românesc este un univers sonor ancestral, ale cărui  bogăţie şi frumuseţe au rămas nealterate de trecerea timpului. Mai mult, folclorul românesc, cu ritmurile sale specifice, cu liniile melodice unduite, cu profunzimile, expresivitatea şi forţa unei autentice producţii artistice colective, este şi va rămâne, cu siguranţă, generoasă sursă de in spiraţie pentru muzicieni români (şi nu numai!), compozitori sau interpreţi, ... Citeşte mai departe »

István Téglás joacă un tânăr sculptor fără noroc în „Comedie Neagră”

Cum te ajută întunericul în carieră și în dragoste, aflăm de la actorul István Téglás prin rolul său din  spectacolul „Comedie neagră” după Peter Shaffer, care are loc joi, 22 august, la Godot Café Teatru, str. Blănari nr 14. Actorul István Téglás îl joacă pe Brindsley Miller, un tânăr sculptor falit, dornic de afirmare a artei sale în fața unui domn ... Citeşte mai departe »

Ilinca Manolache şi Marius Manole scot iubirea din tipare

Spectacolul de teatru „Masculin-feminin”, cea mai nouă producţie teatrală semnată Asociaţia INSPIRA, va avea loc sâmbătă, 27 iulie, ora 22:00 la Godot Cafe, str. Blănari nr 14. „Masculin-feminin“ este primul spectacol de teatru realizat de Asociaţia INSPIRA, după o piesă scrisă de un autor român, care ar trebui tradus în toate limbile pământului şi montat pe toate marile scene ale ... Citeşte mai departe »

„Fă-mi loc”, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, se joacă din nou la Godot

„Fă-mi loc!”, primul spectacol regizat de Radu Beligan în mediul teatrului independent,  are loc luni, 22 iulie, de la ora 20:00, la Godot Café din strada Blănari, numărul 14. Distribuția spectacolului este formată din două nume mari ale scenei teatrale românești: Medeea Marinescu și Marius Manole. Spectacolul „Fă-mi loc!” este prima producție teatrală realizată de Asociația INSPIRA, care a avut ... Citeşte mai departe »

„Fă-mi loc!”, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, în premieră la Godot Café – VIDEO

Medeea Marinescu, una dintre cele mai iubite actrițe de film, se întâlnește în sfârșit cu cel mai în vogă actor de teatru, Marius Manole, într-o comedie a cărei producție este semnată de Asociația INSPIRA. Spectacolul va avea premiera duminică, 10 martie, la Godot Café. „Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri care se regăsesc, în ajunul Crăciunului, în cușeta unui tren ... Citeşte mai departe »

Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu joacă în spectacolul „Fragil”, la Godot Café

Mirela Zeța şi Andreea Grămoșteanu va invita sâmbăta, 2 martie, la premiera spectacolului „Fragil”, care se va juca la Godot Café. Povestea piesei arată cât de imposibilă poate fi dragostea când nesiguranţa şi lipsa de încredere între parteneri pune stăpânire pe aceştia. Personajul principal al piesei este Greg, care o iubeşte pe Steph, chiar dacă nu crede că e cea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus